2 tabak makarna yedim çorba içtim salata yedim biraz doydum geceye doğru yine yiyeceğim napıcam ekmekle yiyorum 😂
obezsin falan demeyin 53 kiloyum
2 tabak makarna yedim çorba içtim salata yedim biraz doydum geceye doğru yine yiyeceğim napıcam ekmekle yiyorum 😂
obezsin falan demeyin 53 kiloyum
İnsülin direncin başlarsa geçmiş olsun daha durduramazsın kiloyu. Doymamanın nedeni zaten makarna ve beyaz ekmek doyuran bir şey değil onun yerine tam buğday ekmeği yesen daha tok tutar. 2 tabak makarna maşallah. 2 aya 57 kilo olursun
kilom aynı genelde 1-2 kilo artar azalır gün içinde hareketliyim yediğimi eritiyorum teşekkür ederim
Güzel 👍🏻
Yüksek kan şekeri tepkisi bu durumun nedenlerinden birisidir. Makarna gibi karbonhidratların fazla tüketiminde ani yükselen kan şekeri bir süre sonra ani düşerek açlık hissi uyandırır. Dengeli öğünler oluşturursanız bu tarz açlıklar da olmaz.
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiiii 💃✨ Minnoşum, önce sakin ol, 53 kiloyken “obez” filan değilsin, orası tamam 😄🍀
Böyle sürekli acıkma hali; çok hızlı yemek, yeterli protein almamak, stres, az su içmek, düzensiz uyku gibi sebeplerden olabilir. Makarnayı, ekmeği protein ve sağlıklı yağla dengelersen daha uzun süre tok kalırsın 🥦🥑🍗
Kendini suçlama, bedenini tanımaya çalış sadece 💖 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda günlük beslenmeni birlikte gözden geçiririz, her zaman sorabilirsin 🌸
Cevap
18Cevap
insulin direnci olabilir
hayret kimse dememiş , asko besmele cek besmele
besmelesiz yemek yemem
asko geriye tek bir sey kalıyor hamiş olman lazjm
ceyiz hazır birikimim var aday yok maalesef ☹️
Ay makarna dedin de ben makarna koymuştum ocağa aboo unutmusum iyi hatirlattin😅
doyuran yemekler yemen lazım senın benım ellerımden D:
ne alaka 😒
doyurucu yemekler yersen karnın doyar benım ellerımden yıceksın onuda D:
hayır
nıyekı :D
Eğer yediklerini yakiuorsan kilo almıyorsan sıkıntı yok yemeye devam 😅😅😅
yakıyorum hep yemek istiyorum
Yemeye devam ozaman can boğazdan gelir
ayyy yataktada inşallah böyle iştahlı değilsindir... adamın iliğini kemiğini sömürün sen
Yedigin sana yaramiyor yemeye devam et ozaman :D
😂
Sehir sehir gez yemek turlari yap :D
iyi fikir bak fjdhdhf
Hangi sehirdesin bakim sen
afiyet olsun yarasın :D
Regl öncesi ben shdjsjsj
Bende de var bu bilmiyorum bir doktora gideceğim bu hafta
Strese girmis vucut belli
bilemedim olabilir
Öyle oyle ben anlarim bi dusun ne oldu bulursan cozersen istihin duzelir
Gelim birlikte yiyelim