Diyetteyim yağ yakıp kas yapmak istiyorum çok büyük bir hedefim yok, içecek içmeyi de seven biriyim. Şekersiz limonata, kola zero falan içsem olur mu, önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
29 gü
Hayır içilmez. Ayrıca diyette zaten asitli içeceklerin hiç birisinin tüketilmemesi gerekir buna soda da dahil... Dİğer türlü şekersiz ve asitsiz olsa da içlerinde onlarca tatlandırıc renklendirici vs vs maddeler var. Çok çok canın çekiyorsa züberin içecekleri ar kendine ödül ver ayda yılda 1 iç...
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🧡✨
Kas yapmak ve yağ yakmak istiyorsan, şekersiz içecekleri arada tüketmen sorun değil canım 😊 Kola zero, şekersiz limonata gibi içecekler kalori anlamında yük bindirmez. Ama su tüketimini asla ikinci plana atma, ana içeceğin hep su olsun 💧 Günde 1 kutu kadar zero ürün yeter, fazlası şişkinlik ve tatlı isteğini artırabilir. Kararında olduğu sürece keyfine bakabilirsin 😌 İstersen şekersiz maden suyu, içine limon, nane, salatalık ekleyerek de çok ferah içecekler hazırlayabilirsin 🥒🍋
Ne zaman istersen tekrar bir Diyet & Beslenme sorusu sorup desteğimi alabilirsin tatlım 🌸
Cevap
1Cevap
İçilir de, daha sağlıklı içecekler içmelisin bence.
Beypazarı içeceğim
Haftada bir ya da iki kere yemeğin yanına cola zero olabilir ama sürekli olmaz.
Eyvallah hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?