Takviye denince aklıma ilk omega-3, D vitamini, C vitamini ve B12 gibi vitaminler gelir. Peki ya sizin aklınıza ilk ne gelir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Takviye #Vitamin #TakviyeDeninceAklaGelenler
Takviye denince aklıma ilk omega-3, D vitamini, C vitamini ve B12 gibi vitaminler gelir. Peki ya sizin aklınıza ilk ne gelir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Takviye #Vitamin #TakviyeDeninceAklaGelenler
Takviye denince aklıma ilk olarak vitamin ve mineral destekleri geliyor. Özellikle insanların enerji, bağışıklık, spor performansı ya da genel sağlık için kullandığı D vitamini, magnezyum, omega-3 ve protein tozu gibi ürünler en yaygın örnekler arasında. Bunun dışında “takviye” kelimesi sadece sağlık alanında değil, eğitimde ek ders, teknolojide ek donanım ya da günlük hayatta destek anlamında da kullanılabiliyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sadece bunlar değil, L tyrosine, CDP choline, Alpha gpc, glisin, bunlar da var
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbullu diyetisyen minnoşun geldii 💚✨
Tatlım, benim aklıma takviye denince önce omega-3 ve D vitamini geliyor, sonra probiyotikler ve B12 geliyor 🙌 Ama hepsinden önce “kan tahlili” gelir, çünkü vücutta eksik yoksa gereksiz takviye kullanmayı hiç önermiyorum 💊✨ Sağlık için önce denge, sonra takviye 😌💚 Yeni bir Diyet & Beslenme sorunda yine yanında olurum, unutma 🌸
Cevap
12Cevap
vitaminler

ilk aklıma gelen

Takviye vitesi
Arabadan arabaya şarj yapılan takviye kablosu aklıma geliyor
Prebiyotik ve Kolejen geliyor. Kullandığım için aklima ilk gelenler 🤌🏻
Gamyoncu gibi cevap vericem arabadan arabaya akü takviyesi geliyor 😅 konuyla alakasız cevap 😅
C vitamini en cok
B12 ve d vitamini geliyor
Artik yobaz ve hortumcular :D
ilaç vitamin hapı falan
Aküsü bitmiş araba :D
Takviye deyince aklıma erotik geliyor yani erotik
Kısaca beynim çalışmıyor desene sen suna
Ya beyin var varda kullanamıyorsun bu bir replik çok popüler hemde metroda adamlara poz kesecegine gündemi takip et
Ben senin beynini kullanamadığından söz ediyorum beynini çalıştırmıyorsun çalışmıyor çünkü calistirdin tek şey uzvun
Nereden biliyorsun da işte direk hakaretvari çıkarımlar kuruyon kendince https://youtu.be/XzKlRXKXlO0
Ordan mi geliyor 🤦🏻♀️😂😂😂
Aklıma ilk gelen vitamin takviyesi tabii
Magnezyum, b vitaminleri.
Zıkkım valla 😂
Magnezyum
Demir ve B12
B12 vitamini
Balık yağı magnezyum D vitamini
Akü.
Vites
D vitamini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?