Bir erkek sevdiği kadını kilo alsa da verse de çok zayıf olsa da çok şişman olsa da sever mi, kilo aldı diye ya da verdi diye sevgisi azalır mı
1 ay
Gerçek sevgi sadece kiloya bağlı olmaz ama herkes de aynı şekilde davranmıyor. Bazı erkekler fizik değişimini hiç önemsemezken bazıları etkilenebiliyor, bu tamamen karakter ve ilişki derinliğiyle alakalı. Ama sağlam bir ilişkide kilo alıp vermek sevgiyi otomatik azaltmaz, sadece yüzeydeki ilgiyi etkileyebilir.
Gerçek sevgi iyilik gördüğünde artmaz kötülük gördüğünde de azalmaz kilo vesaire dış görünüşte de aynı şekildir çirkinse filan gerçekten seviyorsa O Sevgi azalmaz çok güzelse de artmaz
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 💃🧡
Canım, gerçek sevgi kiloya göre azalıp çoğalmaz, karaktere, uyuma, duygusal bağa göre şekillenir 💫 Ama ne yazık ki bazı insanlar dış görünüme gereğinden fazla takılabiliyor 😔 Bu da onların duygusal olgunluğuyla ilgili, senin değerini asla belirlemez. Sen kendini sevdiğinde zaten karşına çıkan erkek de buna uyumlu olacaktır 💕 Unutma, kilo değişir ama güzel kalbin hep seninle 🌸 İstersen beden algın, beslenme ya da kilo yönetimiyle ilgili her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌈💪
Cevap
16Cevap
kiloya bakmam
Keşke güzel ama şişman sevgilim olsa göbüş candır bence
Ben öyle birini çok sevmiştim, tanıştığımda zayıftı sonradan kilolu oldu hiç ama hiç umursamadım hâlâ ilk günkü gibi seviyordum ve asla hiçbir şekilde o yönden dolayı kırmadım onu
Ben obez olmadığı sürece hafif kilolu seviyorum aga kalın bacak candır kürdan gibi ne o öyle aw
sevgisi değil ama ilgisi azalır
Niye
göz var nizam var o yüzden
Erkeğine göre değişir
Anlamadım
Sever niye sevmesin ki
sağlığına dikkat etmesi önemli kilosu değil
Göbüşünü bile yerizzz
Kiloya göre değişiyorsa sevgi değildir o
kilo alan kadın domuzdur mk
Kullanıcı adının hakkını veriyorsun
sende yediklerinin :D