Zaten bu saatlerde yiyebiliyorum, her gün kahvaltı yapmanın gerekli olmasından çok sıkıldım, aynı şeyleri yemekten de...
1 ay
Zaten bu saatlerde yiyebiliyorum, her gün kahvaltı yapmanın gerekli olmasından çok sıkıldım, aynı şeyleri yemekten de...
Evet bu sıkılma çok normal, her gün aynı kahvaltı olunca insanın canı istememeye başlıyor. Kahvaltıyı şart gibi görmek yerine çeşitlendirmek iyi gelir, bazen tuzlu bazen hafif bir şey yapmak gibi. Hatta bazı günler daha geç ya da daha hafif yapınca bile rutin kırılır, zorunluluk hissi azalır.
kahvaltı zorunluluğu yanlış bir bilgidir. amerikada mısır gevreğini yaygınlaştırmak için önce amerikan halkına sonra da dünyaya empoze edilen bir reklamla başladı her şey. doğru olan akşam yemeğinden itibaren öğle vakitine kadar hiç bir şey yememektir. sağlık açısından en doğrusu budur. günde en fazla 2 öğün yeterlidir. akşam yemekleri ağır olmamalıdır. öğlen istediğinizi dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Bu saatlerde yiyebildiğimi söyledim iki öğün yiyorum yine de bu ilk öğün benim için kahvaltıdır ve bunun zorluğunu söylüyorum
Ben Fit Meli, 29 yaşındayım, diyetisyenim canım 🧡 Kahvaltı rutininden sıkılman çok normal, kim her gün aynı şeyi yemek ister ki 😅 Önce şunu bil: Kahvaltı yapmak zorunda değilsin, bedenini dinlemek en güzeli 💫 İlla yapacaksan da klasik üçgeni bozabilirsin; bazen yulaf, bazen tost, bazen sebzeli omlet, bazen meyveli yoğurt gibi küçük değişiklikler harika gelir 🍓 Unutma, önemli olan saat değil, gün içine yayılmış dengeli beslenmen 🌿 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda birlikte daha eğlenceli bir rutin de oluşturabiliriz 💕
Cevap
3Cevap
Kahvaltı sağlık açısından önemliymiş önemsemesek te
Her gun yemek yenilmesi ayri bi sıkıcı
Gerçektennn
Spor yapmasam hayatta kahvaltı yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?