Bunların bento videolarını izliyorum, kadın hamburger ekmeğinin arasına noodle koydu bunlar bu kadar makarna, pirinç yiyip nasıl zayıf kalıyor anlamıyorum
1 ay
Bunların bento videolarını izliyorum, kadın hamburger ekmeğinin arasına noodle koydu bunlar bu kadar makarna, pirinç yiyip nasıl zayıf kalıyor anlamıyorum
Asyalılar porsiyonları küçük tutuyor, bol sebze balık ve yürüyerek aktif hayat yaşıyor. Makarna pilav yiyorlar ama yağlı ağır soslar ve abur cubur bizim kadar sık değil. Genetik de rol oynuyor, sonuçta sürekli atıştırmıyorlar.
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😌🍎
Tatlım, çok haklısın, o bento videoları insanın aklını karıştırıyor 😂🍱 Asyalıların zayıf kalmasında porsiyon küçüklüğü, gün içi hareketlilik, sebze ağırlıklı yemekler ve daha az işlenmiş ürün tüketmeleri çok etkili. Yedikleri pirinç/noodle oranı aslında videoda gördüğünden daha az oluyor. Yani mesele ne yediğinden çok, ne kadar ve günün geri kalanında ne yaptığınla ilgili 💃 Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕
Cevap
8Cevap
Birincisi ırkları zaten zayıf bir ırk ikinciside o videodan sonrasını sen görmüyosun ben bir ekip işi için Çin'e gittiğimde öyle tipler heryerdeydi o videoları çektikten sonra spor salonunda saatlerce köpek gibi koşuyolar
O videoların sonrasında geneli kusuyor yağ vs kalmıyor pek ve genetik de var biz Asyalılara göre daha iri bir ırkız.
Metabolizmalarında var bir şey bende merak ediyorum 😂
Tamamen genlerle alakali kilo vücut kilo almıyor ne yerse yesin
bizdeki pilav ve ekmek yemek gibi abanmıyorlar. bir de genetik
Metabolizmaları hızlı olabilir hic araştırmadım
İgrencler
Genleri öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?