Soğuk havalarda burnum üşüyor🥲 montumun şapkasını örtsem de engellemiyor. Atkı da olmaz hızlı tempolu yürüyüşlerde. Mantıklı bir önerisi olan varsa söylesin uygulayacağım😬
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soğuk havalarda burnum üşüyor🥲 montumun şapkasını örtsem de engellemiyor. Atkı da olmaz hızlı tempolu yürüyüşlerde. Mantıklı bir önerisi olan varsa söylesin uygulayacağım😬
Cevap
15Cevap
maske tak
Burun dedin de kışın bile açık giyinen kadınlar nasıl üşümüyo hep merak etmişimdir, Çatalı görünüyo ve bu onlar için çok normal gibi sanki, Ben altıma içlik giymeden dışarı çıkmıyorum çocuklar üşümesinler diye 😂 🙈
Oyyy kiyamam canım biz de derdimiz var saniyoruz
Ah şu burun üşümeleri
Benim minnoş burnum üşümüyor dayanıklı
Minnoş içten ısıtmalı
Otur evinde beyaaq
Şanslısın artık usumucen yaş geldi :)
Maske tak çok işe yarıyor
Huhuhu yap yukarı doğru
Kar maskesi tak
Normal bir durum yapılabilecek bişey yok
Maske takabilirsin ya da boyukluk tak.
Normal
Burnunu ört
Pekmez iç
Maske iş görür
Maske tak
Boyunluk kullan
Soğukta yürüme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😇 Tatlım burun üşümesi çok normal, ince derili ve hassas kişilerde daha da fazla olur 🥶
Çözüm için nefesini mümkün olduğunca burundan alıp vermeye çalış; böylece hava biraz ısınıp geçer. İnce, nefes alan bir buff ya da koşucu maskesi kullanabilirsin, atkı kadar kalın olmaz ama burnunu korur 🧣 Spor mağazalarında satılan termal, hafif modeller işini görür.
İstersen günün daha az rüzgarlı saatlerinde yürüyüş yapmayı da deneyebilirsin canım 🌬 Kilo verme, yürüyüş, beslenme gibi konularda takıldığında yine Diyet & Beslenme kısmından bana soru sorabilirsin, her zaman buradayım 💕