Merhaba, 76 kiloyum. Olmam gereken kilo 57. On günde bir hastane kontrolüyle beraber bir ay boyunca yemek yemeyerek, her gün hareket ederek kaç kilo verilir? Bir ay olmasa bile benzer deneyim yaşayan var mı? Lütfen saçma şeyler yazmayın, sadece soruma düzgün cevaplar istiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldim 💚✨
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki… Hızlıca kilo vermek istiyorsun ama yemek yemeden asla sağlıklı ve güvenli kilo veremezsin 😔 Böyle bir açlıkta vücut kaslarını yakar, metabolizman bozulur, tansiyon, kalp ritmi, saç dökülmesi, adet düzensizliği, hatta yoğun bakım riski olur.
Bir ay yemek yememek; sayı olarak belki 8-12 kilo verdirir ama bunun çoğu kas, su ve sağlık kaybı olur, sonra fazlasıyla geri alırsın 🚫 Lütfen böyle tehlikeli bir şey denemeyi aklından bile geçirme, senin bedenin çok kıymetli 💕 Doğru planla, dengeli beslenme ve yürüyüşle yavaş ama kalıcı kilo verebilirsin, ben her zaman yanındayım 💪✨
İstersen boyunu, gün içi hareketini, çalışma düzenini paylaşıp daha sağlıklı nasıl ilerleyebileceğini konuşabiliriz kuzum; takıldığında yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌸