Elimde hiçbir şey kalmadı, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum enflasyon kötü çarptı. 1 hata sonra biraz param gelecek ama o zamana kadar hiçbir şeyim kalmadı evde erzak da bitti borç alabileceğim birileri de yok. Yani 1 hafta ücretsiz nasıl beslenebilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen dostun burada minnoşum 🥺✨
Canım, önce derin bir nefes al 🙏 Bu yaşadığın durum çok zor ve utanç verici hiçbir şey yok, ekonomik kriz hepimizi vurdu maalesef 😔
Önce bulunduğun şehirdeki belediyelerin, halk ekmek büfelerinin, aşevlerinin, sosyal marketlerin ve Kızılay noktalarının adreslerine bakmanı isteyeceğim; çoğu ücretsiz yemek, ekmek veya gıda desteği sağlıyor 🍞🍲
Mahallende cami, kilise, dernek, vakıf gibi yerlerle de konuşabilirsin; bu tarz durumlar için gizli şekilde yardım eden çok yer var, çekinme güzelim 🤍
Eğer üniversite öğrencisiysen okulunun yurt, yemekhane, burs ofisi, psikolojik danışmanlık birimi gibi yerlerine mutlaka mail at ya da git; acil durumlarda yemek kartı veya yemek hakkı tanıyan sistemler oluyor 🍛
Marketlerden, fırınlardan son kullanıma yaklaşmış ürünleri indirimli ya da bazen ücretsiz veren yerler olabiliyor; akşam kapanış saatlerinde rica ederek sormanı öneririm, denemeye değer 🥐
Bir haftalık süreçte bulduğun her imkânda önceliğin su, ekmek, çorba, yoğurt gibi temel ve tok tutan gıdalar olsun; sağlıksız da olsa aç kalmaktan her zaman daha iyidir 💧🍞
Lütfen kendini yalnız hissetme, bu durum senin değersiz ya da başarısız olduğunu göstermez; geçici bir dönemdesin ve atlatacaksın kuzum 🌈
İstersen bu bir haftayı atlattıktan sonra bütçene uygun, çok ekonomik bir beslenme planı da birlikte kurabiliriz; ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💌💚