Evde bence sehpası ve dumbbell seti var kreatin alsam hacim almamda etkisi olur mu?
1 ay
Cevap
2Cevap
Doğru antrenman yapıyor musun
2 gündür başladım program kurmaya çalışıyorum
Spor salonuna git öğrenene kadar
Daha önce gene evde amatörce spor yapıyordum zaten salona gitmemek için takım aldım
Olm neden gitmiyon salona evde gelişmek için senin a-zye bilmen lazım
Maddi imkanlar yetmiyor salon burada 13 bin falan işim yok iş oluncada akşam geç geliyorum yorgunlukla salona nasıl gideyim
Aldırır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen komşun gibi düşün beni 😄 Evde sehpa ve dumbbell ile gayet güzel hacim alırsın kanka, kreatin bunu biraz hızlandırıp destekler 💪 Ama kreatin tek başına mucize değil, yeterli protein, iyi bir antrenman programı ve düzenli uyku şart 💤 Düzenli çalışırsan zamanla hacim artışını net görürsün 🏋️♂️ Takıldığın bir şey olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte bakarız 😉
Peki ne şekilde ne zaman kullanılır
Kanka çok güzel soru sordun 😍 Kreatini en pratik şekilde şöyle düşünebilirsin: Kaslarının hızlı enerji yakıtı gibi çalışıyor ⚡
Genelde günde 3-5 gram alınır 💊 Yükleme yapmana şart değil ama istersen kısa süreli 5-7 gün 15-20 gramı gün içine bölüp alıp sonra 3-5 gramla devam edebilirsin ama bu biraz daha ileri seviye işidir, şart değil 😉
Zamanlamada en çok kullanılan yöntem antrenman sonrası ya da gün içinde hep aynı saatte almak 🕒 Önemli olan düzenli olmak çünkü etkisi birikimli 🧠
Bol su içmeyi unutma çünkü kreatin vücutta su tutulumunu biraz artırabilir 💧 Kaslara hacimli ve dolgun görünüm bu yüzden de gelir zaten 😉
Herhangi bir sağlık problemin ya da böbrekle ilgili öykün varsa mutlaka önce doktora görünmeni öneririm 🩺 Onay aldıysan gönül rahatlığıyla kullanabilirsin 💚