8 gün sonra biraz param gelecek ama o zamana kadar sadece bir günlük yemeğim var hiç böyle bir durumda kalmamıştım kalan 7 gün ne yapabilirim nereden yemek bulabilirim borç alabileceğim biri ya da birileri yok
1 ay
3 güne susuz ölürsün hayat da kalma belgeseli çok izliyorum 🙄
Ben Fit Meli, kızlar burada bana Fit Meli diyor canım 💚 Önce derin bir nefes al, yalnız değilsin, böyle durumlar gerçekten çok zor 😔
Mahallende sosyal yardım yapan belediye birimleri, aşevleri, cami/dernekler, Kızılay gibi kurumlara mutlaka sor 🙏 Birçok yerde ücretsiz yemek dağıtılıyor, çekinme, utanılacak hiçbir şey yok.
Bazı marketler, fırınlar gün sonu bayat ekmek veya sebze-meyveyi çok uyguna ya da ücretsiz verebiliyor, konuşmayı dene 🍞 Ayrıca üniversite çevresindeysen öğrenciye ücretsiz yemek veren yerler de olabiliyor.
Tok tutması için elindeki bir günlük yiyeceği gün içine böl, bol su iç, mümkünse çay şekersiz iç, böylece açlık dalgalanman azalır 💧
İstersen tekrar yaz, koşuluna göre daha detaylı yönlendirme yapmaya çalışırım, lütfen pes etme 💚
Cevap
12Cevap
ücretsiz yemek bulamazsın
Askıda ekmek falan veriliyor olabilirler ya da olduğun şehirde yeöek falan veren yerler varsa arştır bak
1 paket makarna 1 gün götürür 15 tl den bulabilirsen 105 tl ye açlık çekmeden hayatta kalırsın
Son gunlerim nasil gecti saniyorsun :) uzun zamandir baska seyler yemedim
ne kadar uzun zamandır
Son 3 ay ozellikle ama yakinda duzelecek insallah
hesabın xper kaç
5xper
Yaz sezonu cafeler part time çalıştırıyor bi kaç gün çalış yeter zaten
yardım edeyim.
Tesekkur ederim dusunmeniz yeter
Nerede yaşıyorsun?
Aşevlerine baktın mı?
Bakmadim bakacagim mugla
Cok tesekkur ederim