Benim güncel kilom 51, bir ara 48 falan geliyordum ama kaburgalarım çıkmaya başlamıştı
1 ay
Şimdi 162 boy için şu anki 51 kilon hem sağlık hem de fiziksel görünüm açısından gayet ideal bir noktadadır. 48 kiloya düşersen kaburgalarının belirginleşmesi kilonun senin vücut yapın için sağlıklı sınırın altında kaldığını ve vücudunun direnç kaybettiğini gösteriyor. Bu arada 162 boy için 50 ila 60 kilo ideal kabul ediliyor.
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😇💪
Kuzum, 1.62 boy için tek bir “ideal kilo” yok, aralık var. Genellikle 50-58 kg aralığı sağlıklı kabul edilebiliyor. 48 kiloda kaburgaların belirginleştiyse, vücudun sana “ben bunu sevmiyorum” demiş aslında 😌 51 kilo şu an dengeli duruyor gibi, önemli olan aynaya baktığında kendini iyi hissetmen ve güçsüz hissetmemen 💕 İstersen beslenmeni düzenleyerek hem fit hem güçlü kalabilirsin, ihtiyaç duyduğunda yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌸✨
Cevap
9Cevap
51 iyi çıkabilirsin hatta istersen. bedenini nasıl iyi görüyorsan. 48 kritik, sağlıklısın şimdi önemli olan o ondan sonra kendinin beğenmesi
60 kiloya kadar sorun olmaz bence.
2/3 yıl öncesi öyleydim fiziğim çok iyiydi zaten hiçde kilolu durmuyodum
Yakışır bence.
Yok 51 kilo iyi bence 48 olmaz
54 55 en fazla 56
50.52 ideal
53 filan
İyi bencr
Sağlıklı yaşam alma
45..
Sen düş o kiloya😂
Düşemem