Zayıf erkekle birlikte olduğumda benim de zayıflamam gerek mi, bu düşünce bana doğru geliyor, ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama zihnim bu düşünce ya doğruysa diyor, sürekli bu dönüyor, kafamdan atamıyorum, bunun için sevdiğim biriyle aramıza soğukluk girdi arkadaşlar, yardım edin bu arada zayıfım zaten
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye bilinen, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldim 🧡✨
Kuzum, bu düşündüğün şey tamamen kaygıdan kaynaklı, gerçek değil 🙏 Zayıf bir erkekle birlikte olunca senin de daha zayıf olman gerekmiyor, aşk beden ölçüsüyle değil, duyguyla, uyumla olur 💕 Zaten zayıf olduğunu da söylüyorsun, yani ortada fiziksel bir “sorun” yok, sadece zihnin seni yoruyor.
Bu düşünceyi “ya doğruysa” diye besledikçe büyür; o anlarda “Ben değerliyim, bedenimle sevilmeye layığım” diye kendine hatırlat 🌸 Partnerinle de duygunu açıkça, savunmaya geçmeden paylaşman güzel olur, “böyle hissediyorum ve yoruluyorum” demen bile ilişkine iyi gelebilir 💬
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak hem beden algını hem de beslenmeni birlikte konuşabiliriz canım 🌈💪