Her gün tüketmiyorum ama tüketince paketi bitiriyorum, çok seviyorum zararı var mıdır?

Her gün tüketmiyorum ama tüketince paketi bitiriyorum, çok seviyorum zararı var mıdır?

Günde 1 paket çiğ badem tüketmek paketin gramajına bağlı olarak vücuda fazla kalori ve yağ yüklemesi yapabilir. Genellikle standart paketler 150-200 gram civarındadır ve bu da yaklaşık 900 ile 1200 kalori demektir. Günlük beslenme için oldukça yüksek bir enerji miktarı olan bu durum düzenli tekrarlandığında kilo alımına sebep olur. Ayrıca badem yüksek lifli bir yemiş olduğu için bu miktarda tüketilmesi şişkinlik, gaz ve sindirim sistemi hassasiyetine yol açabilir bunun için günlük 50 gram civarında tüketilmesi daha iyi olur derim.
teşekkür ederim
Bademlerin içinde fazlaca yağ bulunur, ama çiğ badem tüketildiğinde çok hızlı yağ emilir. Günlük tüketim için sorun yaratmaz, ancak uzun süreli tüketimin obezite riskini artırabileceği söyleniyor.
Saçın hızlı uzar :zd
ciddi mi kız
Evet içinde e vitamini , niasin , folik asit , b2 vitamini var saça iyi geliyor bunlar
ay teşekkür ederim 😍
Ama sen yinede çok fazla yeme herşeyin fazlası zarar demişlerr , rica ederimm
Bende öyleyim bu arada djskskkss
Ama çok yersen sivilce yapabilir ciğerleri yorduğun için
teşekkür ederim
@minaresicalinan en iyi cevap için teşekkür ederim bu sitede ilk defa bir cevabım en iyi cevap seçildi gerçekten çok mutlu oldum hayatında mutluluklar dilerim 🥺🥲
rica ederim 😉
O an bir bildirim gelmişti ki en iyi cevap seçilmiştim gözlerindeki denizlerden kirli geçmişim yine de seni seçmiştim bu zevahir bir iksir mi? böyle bir aşka şahit olmamıştı belki de İzmir... O anın verdiği mutluluklar kısa bir söz yazdım amatör onlarla müzik yapmayı severim umarım kötü olmamıştır, tekrardan çok teşekkür ederimm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
@minaresicalinan beğenmezsen kusura bakma.. Çok çok teşekkürler tekrardan hayatında huzur mutluluklar ve başarılar dilerim
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 🧡🌿
Tatlım badem çok faydalı, protein, sağlıklı yağ ve E vitamini deposu 😋 Ama 1 paket genelde 80-100 gram oluyor ve bu da ortalama 500-600 kalori demek. Her gün olmasa da sık olursa kilo artışına yol açabilir. Avuç içi kadar, yani 20-25 adet ideali 👍 Canın isterse yanına meyveyle dengele, mis olur 🍎 Yardıma ihtiyacın olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚
teşekkür ederim ☺️
Cevap
19Cevap
zararlı değil.
günde 50-70 gram çiğ badem tüketmek cilt yaşlanmasını geçiktirir
teşekkür ederim
1 paket badem 300 TL. Ayda 9000 TL yapar. Sizi bilmiyorum ama bana şu sıralar zararlı. 😃👌
paketi 100₺
Herşeyin fazlası zararlıdır. Bir avuç kadar yeterlidir.
teşekkür ederim
Bende çok severim faydalı spor öncesi yerim enerji verir.
Az önce bir bardak dolusu ceviz yedim midem bulanıyor demek ki zararı var böyle şeylerin:)
1 paket çok olur ya 1 avuç yeter sağlıklı bu arada...
Aksine çok iyidir ama siz bir paket yemeyin yinede
Bir pakette kaç tane olduğu önemli. Rahatsız etmiyorsa ye ama her gün değil tabiki.
Kızımızın badem fiyatından haberi yok galiba kilosu 800 lira her gün badem yiyecekmiş zengin bebesine bak sen
abartma be
Bebeğim Ne abartması kilosu 800 lira Yalan mı söylüyoruz git bak kuruyemişçilere her gün 800 lira ayda 24 bin lira yapar bir asgari ücret Haaa diyorsan benim babam fabrikatör ona İtirazım yok. Tam tersine babana sor bakem
Damat lazım mı imiş 😝
150 gram alıyorum 100₺ her gün kilo kilo yiyorum demedim ki
Ben 1 paketi 1 kilo olarak gördüm 😝
Badem canavarı olma her gün olmaz
olur olur
olur diyosam olur
tamam
🙂↔️🙂↔️
Aynı sıkıntı var çerez bağımlısı oldum 3lu karma her akşam
Evet kuruyemiş sağlıklı yağ okey ama fazlası zarar
Hiç zararı olmaz
100 150 gram eder. Bence zararlı degik