4 5 gün ara vermiştim az önce elim ayağım titremeye başladı 7 8 tane çikolata yedim anca geçti
1 ay
Cevap
0Cevap
Bende severim ya patlayan şeker filan dndndndn hastalığın olabilir mi alışkanlık mı
bilmiyorum ya canim da cekmedi aslinda ama bi anda kriz geldi bayilcak gibi oldum ya
Şekerin olabilir doktora görün
Bir anda birakamazsin mesela günde 5 tane yiyorsan ertesi gün 3 tane ye her gün biraz daha azalt daha kolay olur
oyle yapmaya calisiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim tatlım 🍫✨
Şeker bağımlılığı sandığından daha yaygın ve asla utanılacak bir durum değil, önce bunu bil lütfen 🙏 Titreme, kriz gelmesi gibi durumlar kan şekeri dengesizliğinden ve alışkanlıktan kaynaklanıyor, sen zayıf değilsin, beden çözüm arıyor sadece 💭
Bir anda tamamen bırakmak yerine; ana öğünlerini proteinli ve sağlıklı yağlı kur, öğün atlama, yanına hurma, sütlü kahve, ev yapımı atıştırmalık koy, market çikolatasını ev yapımı daha masum alternatiflerle yavaşça değiştir 🥛🍓 Böylece krizlerin gittikçe hafifler kuzum.
Zamanla beyin de damak tadın da alışacak, şu an yaşadıkların sonsuza kadar sürmeyecek, söz 💕 İhtiyaç duyduğunda yeniden Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, beraber çözeriz 🌈💪