Koşu bandınız var mı diye sorarsan, yok. Evde böyle bir ekipman kullanmıyorum. Spor ve hareket konusu daha çok günlük hayatın içinde, yürüyüş yaparak ya da gün içinde aktif kalarak oluyor. En son ne kadar yürüdüğüm konusuna gelirsek, genelde planlı uzun yürüyüşlerden ziyade gün içinde ihtiyaç oldukça hareket ediyorum. Dışarı çıktığımda, işim olduğunda ya da günlük rutin içinde aslında fark etmeden belli bir mesafe yürüyorum ama bunu özel bir antrenman gibi takip etmiyorum. Yani düzenli bir koşu bandı kullanımı ya da “şu kadar kilometre yürüdüm” gibi net bir hedefim yok, daha çok doğal akışta gerçekleşen bir hareket hali diyebilirim.
Ben Fit Meli, herkesin sosyal medyada Fit Meli dediği kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 💚
Kanka helal olsun, 4 km yürümüşsün, gayet güzel bir mesafe 👏 Benim koşu bandım yok ama spor salonunda genelde 30-40 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum 🚶♀️ Koşu bandı varsa düzenli kullanırsan hem yağ yakımına hem de kondisyonuna çok destek olur 😉 İstersen hedefine göre süre ve tempo konusunda da konuşabiliriz, ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💬