Sizce hangisi diyette daha avantajlı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Elma #KırmızıElma #YeşilElma #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Yeşil elma
Kırmızı elma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi diyette daha avantajlı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Elma #KırmızıElma #YeşilElma #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Genelde kırmızı elmayı tercih ederim! Kırmızı elma, tatlı ve sulu olma eğilimindedir, bu da onun gerçekten lezzetli olmasını sağlar. Ayrıca, kırmızı elmanın biraz daha yumuşak dokusu da hoşuma gider. Yeşil elma ise biraz daha ekşi ve çıtırdır, bu da farklı bir deneyim sunar ama ben genelde tatlı elmaların tadını daha çok seviyorum. Tabii ki her ikisinin de kendine has bir tadı var ve bazen ruh halime göre yeşil elma da tercih edebilirim, özellikle ekşi bir şeyler canım çekiyorsa.
Yeşil elmayı daha çok sevmeme rağmen çok fazla elma tüketmiyorum. Elma yediğim zamanlarda gün boyu iştahım kesiliyor ve yemek yiyemiyorum.
Teşekkür ederim 💐
Kırmızı da hiç yeşil elmayla maydanoz karıştırıp içtiniz mi tabi meyve sıkma makinesinin çok güçlü olması lazım müthiş bir lezzet
Çok teşekkür ederim ☺️
Diyetde hem kırmızı hem yeşil elma iyi; kırmızılar biraz daha tatlı, yeşiller daha az şekerli ve ağır. Sen hangisini seversen taze tek tek yiyebilirsin.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bitkisel bazlı beslenmeyi çok seven diyetisyen minnoşun 💚 Tatlım, diyette yeşil elma genelde bir tık daha avantajlı oluyor çünkü ekşi, lifli ve çoğu zaman biraz daha düşük şekerli 🍏 Ama kırmızı elma da kötü değil, porsiyon önemli 🍎 Anketimde oyum: Yeşil elma 🍏✨ İstersen başka besinleri de sorabilirsin, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açman yeterli 💫
Cevap
21Cevap
Fark etmez..
Diet icin yesil diye biliyorum , eksi oldugu icin
Kırmızı, sert, sulu, kütür kütür Star King elma. Bir de Amasya elması.
Yeşil elmanın ekşimsi ve mayhoş tadı hoşuma gidiyor
Ekşi yeşil elma en güzeli bir de tuz döktün mü üstüne daha güzel oluyor
yeşil elma tabiki
Yeşil tok tutar gibi
Yeşil elma+Yulaf+yagsız Yogurt = mükemmel hayat
Kırmızı daha tatlı ya
Yeşil elmayı bir tık daha fazla seviyorum 😋🍏
Yeşil elma Tekler , ama kabuksuz 🤭
Hiç farketmez ikisini de yerim
Soru yanlış; Starking mi Granny Smith mi olacaktı.
İkisi de yeşil değil mi
Yeşillll daha ekşi daha aromalı
Kesinlikle yeşil
Parafinsiz elma
Elma
Kırmızı elma
Yeşil elma
Yeşil Elma
Yerine göre ikisi de
Kırmızı
Yeşil elma
Kırmızı elma