Az önce dolu dolu 3-4 çorba kaşığı bal yedim ağzımda hafif uyuşma var ve bir ağırlık çöktü bir zararı olur mu?
1 ay
fazlası zararlıdır ama onu sindirip hücrelere gönderdikten sonra düz duvara tırmanma ihtimalin de var ağzında uyuşma olması iyidir balın sahte olmadığını anlarsın
İyi kandırılmadık o zaman
Bakcaz onun çaresine
aşırı kilon var o zaman. BMI indeksine bak. ideal kilo çıkan değere +5 ekle. Daha fazlaysan kilo ver. 3-4 çorba kaşığından bir şey olmaz normalde.
Şekerin yükselmiştir. Bir daha üst üste birkaç kaşık dolusu yeme ama güne yaydığında ve yanında farklı besin gruplarıyla kombine ettiğinde bir şey olmaz.
Teşekkür ederim
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen kızıl baş belan 😄🍯
Canım, 3-4 kaşık bal bir anda fazla kaçmış, ağırlık ve hafif uyuşma hissetmen çok normal olabilir, özellikle hassasiyetin varsa 🥺 Bal hızlı kan şekerini yükseltir, sonra da düşüşle beraber rehavet yapar. Alerjin yoksa büyük ihtimalle ciddi bir sorun olmaz ama nefes darlığı, dudak-göz şişmesi, çarpıntı artışı olursa hemen doktora görün lütfen 🙏 Bundan sonra balı 1-2 tatlı kaşığı ile sınırlandırman daha iyi olur. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup günlük beslenmeni beraber dengeleyebiliriz 💕
Cevap
8Cevap
Deli bal mı yedin yoksa, baldan zehirlenme ihtimalin var.
Çiçek balı normal
Bal hiç zararlı değil aksine çok faydalı
Arı balı şifadır
Kadın balı bile faydalı
Bal her anlamda iyi gelir
Ben de öyle düşünüyorum
Yiyebildiğin kadar ye
Her şeyin fazlası zarar
Zararli degil ama şeker ya da gizli seker hastaligin olabilir kan tahlili yaptir
Bal yiyip zehirlenen ayı geldi aklıma
Şu an onun gibi oturuyorum koltukta
Bişi olmaz
Enerji yapmaz mı ben de neden ağırlık oluştur
hangi bal olduğuna bağlı
Hangi bal zararlı
Deli balı çok az tüketilmeli diye biliyorum
Çiçek balı yedim
Oha çay kaşığı tamamda çok yeme
Her bal faydalı değildir dikkat et
Kan şekerin yükselmiş
Evet