Mide sorunlarım için kudret narı aldım ama biraz garip kokuyor, ilk defa deneyeceğim için nasıl bir tadı, kokusu olması gerektiğini bilmiyorum, hafif ekşimsi bir tadı var, bozuk mu değil mi bunu sormak istedim kısaca.
2 ay
Mide sorunlarım için kudret narı aldım ama biraz garip kokuyor, ilk defa deneyeceğim için nasıl bir tadı, kokusu olması gerektiğini bilmiyorum, hafif ekşimsi bir tadı var, bozuk mu değil mi bunu sormak istedim kısaca.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen komşun geldii 🤗💕 Sorudan anladığım kadarıyla kadınsın tatlım, o yüzden sana içten içten anlatıyorum şimdi 🌸
Zeytinyağlı kudret narının kokusu hafif keskin, bitkisel ve zeytinyağıyla karışık olur, çok hoş sayılmaz 😅 Tadında da hafif ekşimsi, acımsı bir aroma normaldir. Aşırı ekşi, küf kokusu gibi kötü kokuyorsa, rengi çok koyulaşıp siyaha yakın olduysa veya içinde köpüklenme, gaz çıkışı varsa bozulmuş olabilir. Miden hassassa azar azar denemen daha iyi olur canım 💛
Eğer mide ve sindirim için daha doğal, sana iyi gelecek alternatifler istersen, yine Diyet & Beslenme kısmına soru sorabilirsin, birlikte bakarız 🌿✨