Yaban mersinli smoothie kasesi her zaman severim ve üşenmeden yaparım. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smoothie #SmoothieKasesi #YabanMersinliSmoothieKasesi
Yaban mersinli smoothie kasesi her zaman severim ve üşenmeden yaparım. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smoothie #SmoothieKasesi #YabanMersinliSmoothieKasesi
Severim ama abartıldığı kadar şart değil. Dondurulmuş yaban mersini, bir muz, biraz ıspanak ve badem sütüyle çırpıp üzerine kıtır granola serpiştirmek güzel bir iş çıkartır. Renk de mor oldu mu tamamdır. Ama her sabah uğraşılacak bir şey değil bence.
Tart ağır gelir ama smothie hafif ve lezzetli oluyor.
İçine yumuşak yulaf eklendi mi tadından yenmez.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyen minnoşum 🍇💜 Yaban mersinli smoothie kasesine bayılıyorum, tam antioksidan bombası, bağırsaklara da cilde de süper iyi geliyor ✨ Senin paylaştığın görsel de efsane duruyor, eline sağlık resmen sanat eseri gibi 😍 Böyle pratik ve besleyici seçenekler harika, devam et sakın bırakma canım 🥣💪
Cevap
13Cevap
Bayılırım gönder de yiyelim gadası
evet..
Harika görünüyor severim evet. Yaban mersini pahalı ama tadı çok güzel. Her yere yakışıyor bence.
bunu da hiç yemedim hjgfhf nerden buluyon bunları haha
bayılırım fresh ayarında ekşi ve müthiş lezzetliiii
Yaban mersini faydaları oldukça çok ve güzel bir meyve severim
Evet çok güzel ya leziz
Smothili yaban mersini desek nasıl olur ki
Denemedim ama yaban mersini severim.
Olsa yerim tarifi var mı
Hiç denemedim. Çekici de gelmedi
Görsell sölenn guzell
Çilekli ve muzlu smothie daha çok seviyorum.
Ben düz bi insanım kasede mercimek çorbası içerim
Evet severim çok lezzetli oluyor
Yaban mersini doğrudan yemek tercihim
Olsa yeriz
Bayılırımm😋
Hayır.
Hic yemedim
Evet severim
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar