Sizce diyette hangisi daha avantajlı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kivi #Avokado #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Avokado
Kivi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce diyette hangisi daha avantajlı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kivi #Avokado #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Kivi mi avokado mu sorusunun cevabı aslında neye ihtiyacın olduğuna bağlı. Eğer daha ferah, ekşi-tatlı bir şey istiyorsan kivi öne çıkar; C vitamini açısından oldukça zengindir ve bağışıklık için iyi bir seçenek olur. Daha doyurucu, kremamsı ve tok tutan bir şey arıyorsan avokado daha mantıklı; sağlıklı yağlar içerir ve uzun süre enerji sağlar. Kısacası hafif ve serinletici bir şey için kivi, daha besleyici ve tok tutan bir alternatif için avokado tercih edilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İkisini de sevmem ama seçmek zorunda kalırsam Kivi. Diğeri samana benziyor tat yok tuz yok
Teşekkür ederim
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’lu diyetisyen minnoşun geldii 🥑🥝✨
Tatlım, zayıflama diyeti açısından bakınca ben anketten kivi’yi seçiyorum 🥝 Çünkü kalorisi daha düşük, C vitamini ve lif oranı çok iyi. Avokado da sağlıklı yağ kaynağı, tok tutar ama kalorisi yüksek.
En güzeli, ikisini de porsiyon kontrolüyle tüketmek 😉 Dilersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda günlük beslenmene göre hangisinin sana daha uygun olduğunu birlikte planlayabiliriz 💚
Cevap
18Cevap
fark etmez
Aslında ikisi de değil ama kivinin birazcık daha gideri var gibi
Avakadoyu sevemedim gitti o yüzden kivi diyorum
Kivi güzel ama yemesi zor. Aynı nar, ayva, pırtakal gibi.
Geçen ovakada almıştım. Babam senin aldığın armudu seveyim dedi.
Daha önce hiç avakado yendiğim için kivi diyorum
Bence avokado tok tutma özelliğiyle diyet yapanlar için daha avantajlı. Kivi ise düşük kalorili ara öğün seçeneği.
İkisi de avantajlı olur duruma göre
Avokado. Kivi dilime saldırıyor
diyette avokado daha iyi bence
Avakado diyorum ama onunda olmuşunu bulmak zor
Kivi daha iyi
kivi tabiki
Kiviii
Kivi
Kivi
Kivi kivi
Kivi adamdır
Kivi tercihim