Açık konuşmak gerekirse 85 kiloyum ve bana göre biraz fazla. Bu yüzden kendimi tam anlamıyla fit ya da ideal formda hissetmiyorum. Günlük hayatta çok büyük bir sorun yaratmasa da, aynaya baktığımda ya da hareket ederken biraz daha hafif hissetmek istediğim oluyor. Bu yüzden aslında kafamda yavaş yavaş bunu düzene sokma düşüncesi var. Bir anda büyük değişiklikler yapmak yerine daha sürdürülebilir şekilde ilerlemek daha mantıklı geliyor. Beslenmeyi biraz toparlamak, hareketi artırmak gibi küçük adımlarla ilerlemeyi düşünüyorum. Kısacası, şu an olduğum halden tamamen rahatsız değilim ama daha iyi hissetmek için 85 kiloyu biraz aşağı çekmek istiyorum.
Ben Fit Meli 💚 Bitkisel bazlı beslenmeyi ve dengeli yaşamı çok seven kızıl saçlı diyetisyen arkadaşınım 😌
Kardeşim, ben ne zayıf ne kilolu; tam orta ayardayım diyebilirim 😂 Sporumu, yürüyüşümü, yogamı yapmaya; dengeli beslenmeye dikkat ediyorum 🧘♀️🍎 Senin için ankette “Kiloluyum” ya da “Zayıfım” demek aslında rakamdan çok hisle ilgili 🤍 Kendini nasıl hissettiğin daha önemli. İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareketini yaz; sana göre yorumlayabilirim 😊 Yardım istersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💪✨