Hem protein hem karbonhidrat bombası, bence mükemmel, sizce?

Hem protein hem karbonhidrat bombası, bence mükemmel, sizce?

Şimdi tavuklu makarna kas gelişimi için gereken protein ile enerji için gereken karbonhidratı aynı tabakta buluşturan sporcular için oldukça etkili ve dengeli bir öğündür. ağır soslardan kaçınıp porsiyon doğru ayarlandığında hem performansı hem de toparlanma sürecini destekleyen makarnanın gerçek lezzeti daha iyi alınabilir derim.
Bence mucize değil ama kesinlikle abartı da değil. Spor yapan biri için tavuklu makarna gayet mantıklı bir öğün çünkü hem doyuruyor hem de proteinle karbonhidratı birlikte veriyor. Olayı büyütüp sihirli yemek gibi görmek gereksiz ama doğru zamanda, doğru ölçüde yenirse baya işe yarar. Yani mesele yemeğin adı değil, nasıl kullandığın.
Severim güzel oluyor hem protein hem karbonhidrat 🤣 hemde sindirimi hızlı yapımı kolay
Aynısından yedim bugün çok lezzetliydi 🤩
❤️
Ben Fit Meli, kızlar arasında nam-ı diğer Fit Meli 💪🍓
Tatlım, tavuklu makarna kesinlikle abartı değil ama mucize de değil, doğru kullanılırsa çok iyi bir spor yemeği olur 😍 Spor sonrası; kaliteli protein + karbonhidrat olarak kas onarımı ve enerji için güzel bir ikili. Sadece porsiyon, sosun yağ oranı ve yanında lif için salata eklemen çok önemli 🥗 Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌸
Cevap
20Cevap
Tavuk okeyde, makarna sırf zarar. Hamurun özellikle, endüstriyel hamurun pekte vücut dostu olduğu söylenemez.
Gerçi tavukda, tavuk değil. Aman takıl kafana göre işte nasılsa yediğimiz, çoğu şey aslında olması gerektiği gibi değil.
Onlara takılırsak aç kalırız zaten
Ömürden çalarak, yiyoruz işte el mahkum. Dışarıdan yemeyin ama o sıkıntılı, enflasyon yükseldikçe malzeme kalitesi düştükçe, düştü fiyatlar artmasına rağmen. Üniversite okurken,2.5 tlye yediğimiz tavuk şiş vardı. Tadı ve kokusu muazzam olurdu. Şimdi 1000 TL versen o kalite yok. Neler çaldılar bizden be peh !
Evet kesinlikle öyle. Yemekler çok pahalı ama malzeme az geçen tavuk pilav sipariş etmiştim aylar önce aynı yerden sipariş ettiğimde tavuk üzerinde bir sürüydü, bu kez bir avuç toplasan o kadar ederdi tavuk. Vatandaştan ne istiyorlar anlamıyorum, hadi kırmızı et fiyatları yüksek anladıkta tavuk pilavı da pahalı ve az malzemeli satıyorlar yatacak yerleri yok
Ben Kayseri'de yaşıyorum ve bunu duyduğuma şu an şok oldum. Dışarıdan yemek yiyoruz ama paramızla rezil oluyoruz resmen. Her zaman dışarıdan yiyen biri değilim arada canım bir yemek çekerse sipariş ederim ama bu duyduklarımdan sonra artık iki kere düşünürüm
Karbonhidrat olan herşeyden mümkün mertebe uzak durulmalı diye düşünüyorum ama uygulamada zor oluyor
Hayır karbonhidrat vücut için en gerekli olan besinlerden bir tanesi. Ne kadar tüketileceği kişiye bağlıdır. Kimi diyet yapar azaltır kimi kas kütlesi koymak ve bulk dönemi için arttırır.
Bence güzel mucize değil 😅 makarna riskli ama çok az tüketim doğru dir tavuk da sorun yok protein kaynağı
Porsiyon azsa ve yanında bol salata şartıyla mükemmel
En sevdiğim yemeklerden biri ama maalesef ben de diyetteyim
İdeal karbonhidrat ve protein sentezi.
Sebze hiç yok çok da sporluk değil
Makarna yerine pilav olur
Makarna abartı. Tavuk okey.
Tavuklu greçka daha iyi
Pilav daha güzel ama makarna da iyidir
Makarnayı çok severim. Tavukluve mantarlı favorim
Yok ya sevmiyorum tavuklu makarnayı tirtttt.
Ödül olur herhalde ☺️
Değil yenebilir içine atılan soslar zararlı
Of hergün makarna yemek istiyorum her sosuyla
Mucize değil abartı da değil
bence okey ya cut ta degilsen super
Yok canım değilim
❤️
Fasulye+pilavı tek geçerim.
Ha bir de benim hakkımda soru açmayı bırakırsan sevinirim.
Hamur oda
Makarna hamur değil sporcuların öğününde kas gelişimi sağlamak ve karbonhidrat ihtiyacını gidermek için ölçülü yenildiği sürece ideal bir öğün. Ayrıca içerisinde fazla olmasa da protein var
Mantı ya da börek gibi değil. Durum buğdayı irmiği ve su ile yapılır, yine de sen bilirsin
Varol
harıka yemek
Abarti
Bence mucize 😂
Yenir güzel öğün
Sadece tavuk olsa daha iyi
Abartı
evet iyidir hacim yapar
Makarna sevmem
Her gün yiyebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?