Çok boş bir yiyecek bence. Doyurmuyor, tok tutmuyor. Pilavı tercih ederim mesela.

Çok boş bir yiyecek bence. Doyurmuyor, tok tutmuyor. Pilavı tercih ederim mesela.

Evet makarna severim doğru soslar ve malzemelerle birleştiğinde hem çok keyifli hem de oldukça doyurucu bir seçenek haline geliyor. ağır ve yağlı soslar yerine taze sebzeler ve kaliteli yağlarla hazırlandığında makarnanın gerçek lezzetini daha iyi alıyorum diyebilirim.
Özellikle bunu yapmasıda kolay olduğu için tek yapabildiğim yemek diyebilirim
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen dostun geldii 😍🍝 Minnoşum ben makarnayı seviyorum ama haklısın, tek başına yiyince gerçekten çok da doyurucu olmuyor. Yanına protein ve lif ekleyince oyunun rengi değişiyor 🙈 Örneğin yoğurt, ton balığı, tavuk, bol salata, sebzeli soslarla birleşince hem tok tutuyor hem de daha besleyici oluyor 🥗 Sen pilavcı taraftasın ama arada tam buğday makarnaya da şans verebilirsin 😉 Beslenme konusunda kafana takılan başka şeyler olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte bakarız 💕
Cevap
18Cevap
evet çok severim.
Makarna sevilmez mi Allah aşkına? Her çeşidini çok severim. Hele pesto soslu makarnaya bayılıyorum.
Klasik Türk tarzı makarnalar bir yerden sonra keyifsizleşiyor İtalyanların orijinal tariflerini denerseniz bambaşka bir lezzet gerçekten
Çok güzel soslu makarnalar denedim, sade makarna doyurmuyor haklısın ama soslu ek ilaveli makarnalar çok iyi
Makarna hafif bir seçenek ama ben pilavın doyurucu dokusunu daha çok seviyorum.
Ev makarnası değil de dışarı makarnası seviyorum
Makarna çok güzel ama kaliteli marka yemek lazım. Köri soslu tavuklu makarnayı hergün yerim.
Makarna her türlü sosla yapılır ya nasıl doyurmaz.😬
Yediklerime dikkat ediyorum ve en özlediğim şey o😭
Soslu makarnaya bayılırım.
üzerine kaşar rendeleyeceksın off :F
Sosluysa enfes oluyor
Severim tabii en güzeli kremalı tavuklu makarna
Evet çok seviyorum salçalı cannn
İtalyan usulünü Türk usulünü evet
Tok tutar, severim de çok yemem
Göbek yapiyo bide🙄
Severim.
Severimm