Diyetteyim, 63 olmak istiyorum, 87'den düştüm. Ölçülerim 95 göğüs, 70 bel, 80 göbek kısmı, kalça 95
2 ay
Tebrikler, 87'den 69'a düşmek müthiş bir disiplin işi 1.70 boy için 69 kilo gayet sağlıklı bir noktada, ölçülerin ise oldukça orantılı duruyor.
63 kilo hedefi mantıklı ancak bu aşamadan sonra sadece tartıya değil, vücut sıkılığına odaklanmalısın. Sadece kilo vermeye devam edersen kas kaybı yaşayabilir ve vücudunun formunu kaybedebilirsin. Tavsiyem çok sert diyetler yerine proteinini yüksek tutup ağırlık veya direnç egzersizlerine ağırlık vermen. Bu sayede 63 kiloya düştüğünde sadece zayıf değil, çok daha atletik ve sıkı bir görünüme kavuşursun.
Tabi, yardımcı olurum size istek attım dilerseniz özelden yazabilirim
Melis ben, herkesin Fit Meli dediği o kızıl saçlı diyetisyen 💚 Tatlım, 87’den 69’a inmen muhteşem bir başarı, öncelikle bununla gurur duymalısın 👏✨ 1.70 boyda 69 kilo kesinlikle “kötü” değil, sağlıklı aralıktasın. 63 kilo hedefin estetik bir tercih, sağlık açısından da mantıklı görünüyor ama bunu yavaş, kas kaybetmeden, dengeli beslenerek ve yürüyüşle destekleyerek yapmanı öneririm 🥗🚶♀️ Vücudun zaten çok orantılı, kendini hırpalamadan ilerle canım, ihtiyaç duyarsan yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕
Cevap
18Cevap
Verdiğin kilo gayet iyi şu an balık etli sayılırsın 10 kilo daha versen ideal sağlıklı boyuna uygun kilo ona ulaşacaksın.
İstediğin kiloya inmek gayet iyi umarım kısa sürede başarırsın
Bnce bi süre bu kiloda kal
Çok da verme sarkmasin
Kilo falan verme bence mantıklı değil zaten tanrıça gibi fiziğin var…
63 iyi olur senin için daha fazlası boyuna orantisiz
bence başarabilirsin. fiziğinde oldukça iyi görünüyor
Bence çok zorlamadan biraz daha kilo verebilirsin ama bu halinde fena değil gibi.
Daha düşme. İyisin. Kalça çalışman şart ama
Çok az kilon var spor yapiyo musun
Ayak numaranı yazmamışsın olmaz ama :(
Bence şuannbaya iyidir o kişi inmesin
kötü değil devam böyle
Şu an bile iyisin düşebiliyorsan düş Tabii ki
kalca calısman lazım
pilates egıtmenıyım ondan soyledım
gayet iyi bence
Vericem diye de hastalık sahibi olma
65 daha iyi bence
Siskoo