Pizza falan, evde tek olduğum için marketten bunu aldım umarım tadı kötü değildir 😢😥😌😇
2 ay
Cevap
5Cevap
evet yerim..
Ne sıklıkla!
?* 😂
haftada 2-3 :D
Bazen alıyorum migrostan o pizzalardan mikrodalgada ısıtıp yıyom pratık.. tadını sorarsan dısardan aldıgım gibi olmuyor
Ben de hayatımda 2. Defa olacak yiyeceğim yorumlar üzücü 🥺 yemek yapacak enerjim yok ahjdhsh
Ya yemısım mılletı herseye saglıksız cart curt dıyorlar. Sankı dısardan yedıklerı cok saglıklı.
Market urunu sonucta bu denetlemesi susu busu var. Pizza nın malzemesı olsa bıle evde yaomak uzun ıs kım ugrascak
Biri tank ile üstüme gelip beni zorlamadığı sürece yemem. Berbat bir şey onlar ya, aşırı sağlıksız ayrıca.
Başlığı ben yazmadım ya yapay zeka yazdı, nugget değil ama pizza bilemiyorum
Superfresh pizza aldım ve dondurulmuş ürünler yeniden dondurulmadigi sürece (çözülüp dondurulmadigi) sağlıksız olmuyor bunu bir gıda mühendisinden duymuştum.
Yok yemem ama ben yemiştim bir ara gayet güzel oluyorlar Ketçap sık ye bayılırsın 😂
Yaw ikinci yiyişim olacak birincisi hatırlamıyorum bile 2018 falandı yorumlardan sonra yiyesim gelmedi cidden çok mu sağlıksız 😭😂
Peki yiyorum bak 🥹🥲
Yani daha 8 canım var 😺😹😹
Keşke sidjshd
Hiç yemem öyle şeyler kendime saygım var çok şükür
34 yaşına kadar?
Sigara içiyor musun
İçmiyorum
kolay kolay yemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşınım güzelim 🧡🍕
Hazır dondurulmuş pizza, nugget falan arada yenir, dünya batmaz merak etme 😇 Tadları da çoğu zaman gayet idare ediyor, özellikle fırında güzel pişirirsen. Sadece bunu alışkanlık yapma, yanında salata, yoğurt eklersen denge olur tatlım 🥗✨
İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕