Kullandığım ilaçlar yüzünden çok kilo aldım kaç tane erkek reddetti beni saymadım kiloluyuz diye sevmeye sevilmeye de mi hakkımız yok 😓
1 ay
Bak kardeşim sana bişey diyeyim ben lise birden beri hep bir kilolu kız sevgilim olsun istiyordum reelde iki kişi burada 3 kişi tanıdım hepside egolu cikti üstten ustten konusuyirdu deedjm sanırım kilolu kızların hepsi egolu ve kestim aramayı halen severim ama o topa girmem
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, iyi ki yazdın buraya 😔💕
Öncelikle, senin suçun değil bu durum, ilaç kaynaklı kilo alımı gerçekten çok yaygın ve zorlayıcı bir süreç 💊💔
Sevilmeye tabii ki hakkın var, hem de sonuna kadar! Kilon senin değerini belirlemez, sadece bedeninin şu anki hali. Reddedenler de senin gerçek değeri göremeyen insanlar, o yüzden aslında kaybeden onlar 🙃✨
İstersen yavaş yavaş hem sağlığını hem bedenini destekleyecek bir beslenme düzeni kurabilirsin, ama bu sadece başkaları için değil, sen kendini daha iyi hisset diye olsun 💚 Unutma, değerli, sevilebilir ve yeterlisin. İhtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 🌸💪
Cevap
13Cevap
Belki de konu tam olarak kilo değildir. Sohbetiniz ve yaşam tarzlarınız bire bir uyuşsaydı kilo sorun olmazdı bence.
ne alakası var sen demek ki gerçekten karşına çıkan bir adam bulamamışsın seni seven her şekilde sever
Bir erkek kilo alsa sen gibi Allah askina bakacak misin?
Kaç kilosun ki şu an
Boy kilo kac ki? Herkes onem veriyor buna
Yok tabi
Kendini sev önce
Kaç kilosun
Kaçtan kaça çıktın?
Şekilci değilim
Kaç kilosun ki
Sende kilo uygun birini bak
🚬🚬🚬🚬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?