Yatalak hasta gibi yaşıyorum, aldığım her nefeste acı çekiyorum?

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır çok zor bir dönemden geçiyorum, aldığım nefes bile bana zulüm gibi gelmeye başladı. lütfen sorunumun ne olduğunu sormayın anlatmaya bile gücüm kalmadı, akşama kadar yatakta yatıyorum, yataktan kalkamıyorum, yatalak hasta gibi yaşıyorum. elimi kolumu kaldıracak halim, dermanım kalmadı, ayakta zor duruyorum, yemek yiyemiyorum, suyu bile içemiyorum, midem çok rahatsız. yaptığım her şey bana zulüm gibi geliyor, sürekli bir yerlerim ağrıyor, geceleri asla uyuyamıyorum. Hep iyi niyetli bi insan oldum ama bazı insanlar benim iyi niyetimi kullanıp beni paramparça etti. Atlatamadığım, etkisinden çıkamadığım çok travmam var ve ben bunları kaldırabilecek güce sahip değilim. psikolojim çok zayıfladı, artık Mental olarak çökmüş ve bitik durumdayım, ailemin gözü önünde eriyip bitiyorum kimse fark etmiyor, artık hayata dair bir umudum kalmadı, gücüm de kalmadı ayağa kalkacak gücü kendimde bulamıyorum, çaresizliği dibine kadar yaşıyorum, kendimi yiyip bitiriyorum, artık yatalak hasta gibi yaşıyorum, uzun zamandır evden dışarı bile çıkmıyorum. Bu bataklıktan çıkacağımı düşünmüyorum. Ne yapmalıyım?
Yatalak hasta gibi yaşıyorum, aldığım her nefeste acı çekiyorum?