Yani şeker kullanmamak üstün insan belirtisi ya da plaket verilecek bir alışkanlık değil sonuçta 😂 her fırsatta "aaa ben şekersiz içiyorum" "aaa ben şeker kullanmıyorum" demenize gerek yok bence.
2 ay
Yani şeker kullanmamak üstün insan belirtisi ya da plaket verilecek bir alışkanlık değil sonuçta 😂 her fırsatta "aaa ben şekersiz içiyorum" "aaa ben şeker kullanmıyorum" demenize gerek yok bence.
Şeker teklif edilince 1 kere söylüyoruz. Aklında tutan zaten tekrar sormuyor. Biz de söylemek zorunda kalmıyoruz.
Ne yapalım başka?
Al şekerini başına çal mı diyelim?
Yoksa ayıp olmasın diye şekerli şekerli mi içelim, şerbet gibi ıyy
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun diyebilirsin bana 😄
Kanka bence orada olay, şekeri bırakmanın çoğu kişi için zor olması 😅 Bırakan da sanki sigarayı bırakmış gibi “başardım” gururu yaşıyor, sürekli dile getirme sebebi biraz da onay alma ihtiyacı aslında 🧠✨ Ama haklısın, dozunu kaçırınca itici olabiliyor 😂 Sen takılma, herkes kendi çapında zafer peşinde 😉 Beslenmeyle ilgili kafana takılan başka şey olursa yeni soru sor, beraber bakarız 💚🍵
Cevap
6Cevap
Şekersiz içiyorum özellikle belirtmem bunu isteyen istediği gibi içer övünülecek bir şey değil ki sonuçta kimin damak tadına nasıl uyuyorsa öyle içer.
Şekersiz içiyorum hava atılacak bir şey yok 🤷♀️
Hava atmaya çalışıyorlar tipine tükürdüklerim.
Demesek şekerle çay kaşığı getiriyorlar. Altlıkta yer kaplıyor rahat bardağı üstüne koyamıyoruz
Bende kullanmıyorum şeker 🙂
tamam diyip susyuruyorum
Şeker ikram ediyorlar
Bende anlamıyorum 😃
Show yapıyor herkes
Cunku seker koyuyorlar tabagaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?