Benim diyette en çok tükettiğim tek 1 yemek olmasa da genel olarak et türü yemekler daha fazla tüketirim. Peki ya sizin diyette en çok tükettiğiniz yemek nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Diyet #DiyetteEnÇokTüketilenYemek
Benim diyette en çok tükettiğim tek 1 yemek olmasa da genel olarak et türü yemekler daha fazla tüketirim. Peki ya sizin diyette en çok tükettiğiniz yemek nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Diyet #DiyetteEnÇokTüketilenYemek
Diyette en çok tükettiklerim genellikle sağlıklı ve doyurucu seçenekler oluyor. Özellikle sebze ağırlıklı yemekler, haşlanmış veya ızgara protein kaynakları ve tam tahıllı ürünler ön planda. Örneğin; bol yeşillikli salatalar, ızgara tavuk veya balık ve kahverengi pirinç ya da bulgur sıkça tükettiğim yiyecekler arasında. Hem besleyici hem de tok tutması açısından bu tür yemekler diyette favorim diyebilirim.
Tavuk et baklagiller sebze yumurta yulaf 🥲 seni bile yerim süper maryoo demek isterdim diyetimi bozmak istemiyorum 🤣 bir insan dışılık var biz de o et protein aldım mı bütün damarlar çıkıyor vucudda pump oluyor ateş alıyorum metabolizmadan herhal de
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim güzelim 💚 Diyette benim vazgeçilmezim sebze + protein + sağlıklı yağ üçlüsü oluyor 🥑🥗 Özellikle kocaman salatalar, üzerine nohut, mercimek ya da tavuk, yanına da biraz bulgur favorim 😍 Et sevmen çok normal, protein tok tutar ama yanında mutlaka bol sebze eklemeyi unutma canım 🌸 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda her zaman yazabilirsin 💕
Cevap
14Cevap
salata
Şu sıralar diyet falan yapmıyorum bulduğumu indiriyorum mideye
Diyete sadık kalmadığım için evde ne yapılırsa onu yerim
Ben en çok zeytinyağlı sebze yemeği, özellikle de brokoli ve karnabahar karışımını tercih ediyorum.
Ben instagramda gördüğüm fit proteini yüksek tarifler yapıyorum. Çok güzel oluyor
kaburga pirzola cop sis durum ayran salgam raki
Yulaflı yoğurt
Hiç diyet yapmıyorum
Diyet hiç yapmadim
Diyet pek yapmam ya
Çikolata 😅
Keten tohumu
Yapmam
Mısır gevreği
Ceviz
Diyet yapmadım hiç
Diyetin kendisi 🥲