115 kiloyum boy 175. 3 ayda düzenli gidip zayıflayıp plaj vücudu yapmak istiyorum mümkün mü? Creatin, protein tozu hepsini alabilirim en iyisinden param var.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
3 ayda o kadar kilo vermen imkansiz 10 kilo falan verebilirsin. Herhangi bi ek gida almana. gerek. yok kilon yuksek zaten kas olusmustur icinde agir vucut kassiz olmaz. Sen fitnessa d3vam et ama kilo vermenin tek yolu abartmadan duzenli kalori acigidir. Gunde 1800 2000 kaliri alip spira git ve 8 km kadar yuru. Ama diyet cok onemli protein agirlikli ve sebze agirlikli beslen ekmek sıfira yakin indir seker sıfirla.
3 ay yetmez, en az 100 ya da 95 olursun boyuna göre çok fazla
Sana 8-9 ay lazım
Kardeşim imkanı yok
3 ay mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 🧡 Bitkisel ağırlıklı beslenen ama herkesin hedefine göre esnek çalışan bir diyetisyenim canım 😊
Kanka, 115 kilodan 3 ayda “plaj vücudu” gerçekten gerçekçi değil, ilaçla, tozla da olmaz 😔 Ama 3 ayda yağ oranını ciddi azaltıp, sıkılaşıp, fark edilir derecede toparlanman kesinlikle mümkün 💪 Düzenli antrenman, iyi bir beslenme ve yeterli uyku ile başlarsan yaz için çok iyi bir seviyeye gelebilirsin. Creatin ve protein tozu sadece destek, olayı çözen program ve disiplin 🧠 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni birlikte şekillendirebiliriz 💚