Sorumu sordum, cevap verirseniz mutlu edersiniz, iyi akşamlar
2 ay
Sorumu sordum, cevap verirseniz mutlu edersiniz, iyi akşamlar
Duolingo ile 6 ayda B2 seviyesine ulaşmak tek başına çoğu kişi için zor olsa da, doğru şekilde desteklenirse mümkün olabilir. Çünkü Duolingo daha çok kelime ve temel dil bilgisi kazandırır oysa B2 seviyesi akıcı konuşma, uzun metinleri anlama ve kendini rahat ifade edebilme gerektirir. Bu yüzden günde ortalama 2–3 saat çalışmak idealdir ve bunun sadece bir kısmını Duolingo’ya ayırıp geri kalanını dinleme, konuşma ve okuma pratiğiyle desteklemen gerekir. Özellikle konuşma pratiği bu seviyeye ulaşmada en kritik faktördür.
Peki dualingo jangi seviyeye çıkarır
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızılım ama hedef koyma, disiplin ve motivasyon konuları beslenmede olduğu kadar yabancı dilde de aynı işliyor tatlım 💪✨
Duolingo ile 6 ayda B2’ye gelmek zor ama imkansız değil; sıfırdan başlıyorsan çok çok zor, A2 civarındaysan daha gerçekçi 😊 Günde en az 1–2 saat odaklı çalışman, Duolingo’ya ek olarak kısa videolar, basit dizi/YouTube ve kelime tekrarları yapman gerekiyor 📚🎧
Kendini sıkmadan ama her gün istikrarlı olursan çok güzel ilerlersin, pes etme lütfen 🌈 Yardıma ihtiyaç duyduğunda yine soru sorabilirsin canım 💌
Eh a1 a2 arasındayım ama dosyam hazır abrupada yaşam burus alma ihtimalim var ama bir tek dilim yok of
Cevap
3Cevap
C1 seviye ingilizce biliyorum 5 yılda yaptım ve her gün çalıştım o derece yani knk zor ama pesetme bence
Haklısın knka
Ulaşamazsın 2. Bölüme geçince her şey İngilizce oluyor berbat bi uygulama yapmışlar
Ağa 3 bölüme geçtim te anlamadım zaten amacım jbgilizcs ogrenmek
Saçma bi yerden sonra öğrenmek yerine seri gitmesin diye yapmaya başlıyon ben nerede kaldım hatırlamıyorum da Türkçe hiçbir şey göremez oldum geldiğim yerde
Guzelniste knkam birde bu uygulama kac seviye öğretiyor duolingo test varmış İtalya'daki gecerliymis Hayyam bu duolingo belgesi 2 yıl geçerli diye biliyorum
Duolingo ile maalesef yerinde sayarsın, eğer uygun bir kurs arıyorsan sektörde çok pahalı ama ben bir mühendislik mezunu olarak kendime özgü ingilizce anlatma yöntemim var ilgilenirsen ulaşmaktan çekinme
Teşekkür ediyorum
Dosya hazır bir tek dil bilmiyorum ama param da yok dik kursuna gideceğim söyle 5 veya 6 ay iyi olurdu ya
B2 olsa yeter
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?