B12 iğnemi düzenli vurulsam magnezyumu her gün, haftada bir demir alsam arada da multivitamin başka bir şey istemiyorum... Ciddi bir beslenme planı istiyor emilimini düşününce 🙄
2 ay
B12 iğnemi düzenli vurulsam magnezyumu her gün, haftada bir demir alsam arada da multivitamin başka bir şey istemiyorum... Ciddi bir beslenme planı istiyor emilimini düşününce 🙄
Evet alıyorum onun dışında da spor takviyesi alıyorum
İş gereği Doğal Güneş görmekten maruz kaldığım zamanlar da düşüş için D3-K2 vitamini kullanırım... Diğerlerini doğal yönlerden kazanmaya çalışırım... Düzenli Maden suyu içerim!!!
Magnezyumun bütün formları, çinko, D vitamini, omega 3 ve C Vitamini.
Ben bunları spor yaptığım için alıyorum ama sen spor yapmasan bile öneririm de demir vs mi düşük sende?
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 💃✨
Tatlım sen resmen eczaneyi vücuda taşımışsın 😂 Ama haklısın, bu kadar takviye gerçekten ciddi bir beslenme planı gerektiriyor. B12, demir, magnezyum ve multivitamin aynı anda kullanıldığında emilim ve etkileşimler önemli oluyor. Özellikle demir, çay-kahve-süt ürünleriyle birlikte alınca emilim düşüyor, B12 ve demir eksikliği varsa önce kan tahliliyle doz belirlenmeli ❤️
Aslında ideali; düzenli kan tahlili, eksiklere göre hedefli takviye ve temeli her zaman dengeli beslenme yapmak 🌿 Takviyeleri farklı zamanlara yaymak, aç-tok durumuna dikkat etmek ve doktor/diyetisyen kontrolünde gitmek seni çok rahatlatır canım. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni birlikte sadeleştirebiliriz 💚
Cevap
16Cevap
C vitamini takviyesi alıyorum (Redoxon). Ocean markanın bazı takviyeleri kalpte hızlanma yapabiliyor kullanıcaksan iyi araştır.
Ocean kullanmıyorum
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🌹
B12 magnezyum kolajen ve demir düzenli kullanmaya çalışıyorum ama bil bakalım b12m eksik diye ne oluyor fkkfjg
Her gün B12 iğnesi mi ölürüm daha iyi ( hiçbir takviye ilaç almıyorum)
Her şeyim tastamam kullanmıyorum. Dipçik gibiyim 😂
Tüp migde falan mı oldun geçmiş olsun bunlar ne boyle...
Çünküm tüp migde olan insanlar ozellikle transit versiyonunun yaptırıyor. Bu da migdede daha az yiyecek ve bağırsak ucunda ki emzimlerin tam işlevsel çalısmamasına sebep oluyor :D Bu yüzdena ylık b12 günlük magnezyum ve vitamin kapsulleri alırlar. Nasıl çok benziyor dğeil mi soruna :)
Demir ve d vitamini kışın güneş az olunca vatavinim düşmüş biraz geçmiş olsun sizede dikkat edin bu değerler önemli
Bir şey sorabilir miyim senin hdl ldl kaç çıktı?
Hmm bende düşük çıktı bunlar o yüzden sordum
Magnezyum ve D vitamini alıyorum bide dönem dönem kolajen alıyorum cilt için
Keçiboynuzlu bala basladim toplumsal tehlike mevcut
Ben kışın D vitamini, ara ara B12 alıyorum, doktor önermeden başka takviye kullanmıyorum, emilim için düzenli beslenmek lazım.
Düzenli olarak Ocean Daily One alıyorum multivitamin desteği
Almıyoruz zımba gibiyiz 😄
Magnezyum , hyaluronik asit ve balık yağı 🎣
Almıyorum magnezyum almak lazım aslında
Hayır almıyorum
Magnezyum alıyorum şu sıra
Hayır kullanmıyorum gıdalardan aldığım kadarı...
Oraldan Biotin alıyorum
Gerek duymuyorum
Takviye almıyorum
Alıyoruz bir şeyler
Sadece D :)
bcaa - kreatin - pro.
C aliyim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?