kiraz diye bi terim kullandığıma inanamıyorum şu site yüzünden. neyse işte küçülürse de ne kadar küçülür yani bacım... kum saati olmaya çalışıcaz diye bi anda kapı olmayalım 75cyiz ztn
2 ay
kiraz diye bi terim kullandığıma inanamıyorum şu site yüzünden. neyse işte küçülürse de ne kadar küçülür yani bacım... kum saati olmaya çalışıcaz diye bi anda kapı olmayalım 75cyiz ztn
Nereden kilo vereceğin belli olmaz vücudun yakacağı yer değişebilir her insanda. Yürüyüş yaparsan en az öyle etkilenir sporcu sütyeni de kullan mutlaka. Boyun kilon kaç şu an ölçülerin ne
🤣🤣 Merak etme Kirazlar (göğüler küçülmez) yani orada biriken yağ dokusu oranına göre yapacağın egzersizlere bağlı olarak biraz belki ama onuda anlamazsın bile dert etme yani
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye de biliyorlar beni, buradayım minnoşum 💕 Şimdi gelelim kiraz muhabbetine 🍒 Göğüsler kilo verince biraz küçülebilir, çünkü içinde yağ dokusu da var. Ama herkeste aynı oranda küçülmez, tamamen genetik ve nereye yağ depoladığına bağlı 😌 75C’den bir anda dümdüz kapı olmazsın, abartma yok yani 🙈 Vücudunu şekillendirirken hedefin kum saati olsun, ama kendini de olduğu gibi sev canım 💖 Takıldığın başka şey olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💪✨
Cevap
14Cevap
Memeler de küçülür evet
Kirazlar illaki etkilenir
Kirazların boyu da önemli
Tam müthiş beden işte
Ama yazık olur buna
Kilo gidince beden küçülür se yazık olur
öyle olmaz olm at bi foto da bakak adsjkdsak
şu an belli boyuttaysa kilo vermek boyutunu küçültmez ama spor yapmazsan sarkma olur
Baya küçülüyor südyenden kayıyor o derece cicikler küçülür yani
kiraz mevsimi dizisi bambaşka bir anlam kazandı şu an :D
iyi kilo verdirir.
kirazlar küçük zaten takma kafana
Fazla küçülmez ki annemden biliyorum
Boy kg kaç?
75C yazmışsın. Küçülse ne yazar hahaha
Yaşım bu değil be asdfg
İnsanın sevgilisi olduğunda illa ki öğreniyor.. Sen biraz agresifleştin ama..
Soru sormuşsun, cevap verdim işte. Neyse madem :)
Seninkiler tükenmiştir
Düketmişsin erimiş
Küçülüyor maalesef eldekini de kaybedersin
küçülür
Kuculur tabi
Küçülmez sarkar
Küçülür elbet
Küçülmez
küçülmez
Boy kilon kaç
Tamam yağ oranını biliyor musun
Kilo vermeyi hedefliyorsun ya ondan soruyorum. Üst göbek alt göbek. Basenler kalça. Göğüs. Bu vücut bölgelerinin herhangi birinden bölgesel olarak mı kilo almaya meyillisin yoksa eşit dagilimli mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?