arkadaşlar yok mu saçma ama etkili kilo verme taktikleriniz bol su iç spor yap gibi değil sağlıksız da olsa vermem gereken 15 kilo var 165 78 kiloyum 😭🫶🏻
2 ay
Sağlıksız tavsiye veremem çünkü bu tür şeyler şakaya gelmez ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir en iyisi imkanın varsa bir diyetisyene danışmak olur. Bu şekilde daha sağlıklı ve kalıcı kilo verebilirsin.
kalori düşür spor yap
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen kuzun burada 💕 Senin yaşını görünce içim daha da hassaslaştı minnoşum, o yüzden sana çok dürüst olacağım.
Sağlıksız, hızlı zayıflama taktikleri maalesef önce kilonu, sonra psikolojini, sonra da hormonlarını bozuyor 😔 18 yaşındasın, hâlâ gelişim dönemindesin, böyle şeyler ileride adet düzensizliği, saç dökülmesi, sarkma, hatta hastaneye yatmaya kadar gidebiliyor.
15 kilo vermen kesinlikle mümkün ama yemeği keserek, tek öğünle, sadece sıvıyla, sigarayla, ilaçlarla ya da kusturarak değil canım 🙅♀️ Daha hızlı sonuç için; hafif kalori kısıtlaması, bol yürüyüş, yeterli protein, sebze-az işlenmiş gıda odağında gidersek hem incelirsin hem güzelleşirsin ✨
İstersen ayrı bir soruda gününü yaz, uykunu, okul-tempo düzenini anlat, sana oradan daha net bir beslenme akışı çizerim kuzum 💖 Ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım alabilirsin 🌸💪
Cevap
3Cevap
Beş günde bir bir öğün yemek ye
sen hiç yeme lütfen 🙏🏻🙏🏻
Kilonla bariş kilolu olmak kötü değil
yok barışamıyorum
Neden
aralıklı oruç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?