Bana göre diyette cips yerine en iyi alternatifler fırında sebze cipsleri ve leblebi gibi atıştırmalıklar olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Cips #CipsYerineAlternatifler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre diyette cips yerine en iyi alternatifler fırında sebze cipsleri ve leblebi gibi atıştırmalıklar olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Cips #CipsYerineAlternatifler
Fırında kabak, havuç dilimleri ve yoğurtlu sinirli lor topları, düşük kalorili ve doyurucu alternatifler. Leblebiyi de baharatla karıştırarak çıtır atıştırmalık yapabilirsiniz.
Diyette cips yerine daha sağlıklı alternatifler tercih etmek hem kilo kontrolü hem de genel sağlık açısından faydalı olur. Cips genelde yağ ve tuz oranı yüksek bir atıştırmalıktır, bu yüzden yerine daha hafif ama yine de keyifli seçenekler bulmak önemlidir. Fırınlanmış sebzeler iyi bir alternatiftir; ince dilimlenmiş patates, kabak veya havuç az yağ ve baharatla fırında pişirilerek çıtır hale getirilebilir. Patlamış mısır da yağsız ya da çok az yağla hazırlandığında düşük kalorili ve doyurucu bir seçenek sunar. Yoğurtlu karışımlar da tercih edilebilir; yoğurt, salatalık ve baharatlarla yapılan bir dip sosun yanında tam buğday kraker tüketilebilir. Kuruyemişler sağlıklıdır ancak yüksek kalorili oldukları için porsiyon kontrolü önemlidir. Ayrıca haşlanmış nohuttan yapılan ve fırında çıtır hale getirilen atıştırmalıklar da hem besleyici hem de tok tutucu bir alternatif olabilir. Bu şekilde hem cips isteği karşılanır hem de daha dengeli bir beslenme sağlanır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Diyet olarak yanıtlamayım, pek aram yok; ama cips yerine kuru cennet hurması tüketin. Hem şekeri dengeler, hem hazmetmeyi kolaylaştırır
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım, soruna bayıldım 😍 Senin dediğin fırında sebze cipsleri ve leblebi gerçekten harika alternatifler 👍 Ben yanına bir de baharatlı fırın nohut, yoğurtlu dip soslar, ince dilimlenmiş fırın kabak-patlıcan cipslerini eklerim 😋 Hem kıtır kıtır hem de vicdan azabı minimum olur 💚 Yeni merakların olursa yine sor tatlım 🌸
Cevap
12Cevap
çekirdek
Hiç yemeyiniz pls :D kendi patatesinizi yapabilirsinixz
Haşlanıp sonra baharatlanıp kavrulmuş nohut çok güzel oluyor bayılıyorum yaa
Yufkadan yapılmış baharatlanip fırına verilmiş yufka cipsi
Fırında sebze cipsi müthiş oluyor o kıtır kıtır çıtır çıtır his çok tatmin ediyor insanı
Tam yazacaktım ki detayda belirtmissin
Cips başlı başına zarar
Sebzeli cips kilo vermede yardımcı olur.
Patates kızartması az yağlı
Diyet cips züber tabiki de :)
Hafif ve kıtır sebze cipsleri çok iyi idare eder
Çiğ Kuru yemişler
Mısır püskülü kiraz çayı
Yulaf, fındık, süt deme harika oluyor.
Kraker 🥨
Ekmek ye
chips nedir ya saglikli beslen cerez ye
Yağsız patlamış mısır
Limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?