Her öğünde yemekle beraber izliyor, maç izlemekte öğün oldu, o da yetmezmiş gibi gece de izliyor, evde sadece gol ve oley sesi oluyor genellikle bir de spiker gibi davranıyor bıktım
2 ay
Her öğünde yemekle beraber izliyor, maç izlemekte öğün oldu, o da yetmezmiş gibi gece de izliyor, evde sadece gol ve oley sesi oluyor genellikle bir de spiker gibi davranıyor bıktım
Cevap
9Cevap
Her hafta 2 maç ne misafirliğe drne misafir kabul eder o gün zaman durur eşim için bazen hak ve yorum ama bazen yoruluyorum maalesef
Koyu Galatasaray taraftarıyım eşimle maç yüzünden hep kavga ederiz iki sene önce Barcelona maçı vardı ve ben maç izlerken salona güzel giyinip gelmişti ya ben ya maç dedi ve ben onu seçmiştim burada bir anı hatıea olsun size
P. rno mu izlesin? Siz kadınlar ne tuhafsınız
azaltsın izlemeyi her zaman izlenmez
sende mac izleyenlerdensin anlasıldı
Ne duruyorsun, boşansana...
bekara koca bosamak kolay bu yuzden bosanmam ama rahatsız ediyor artık azaltmasnı soyleyecegim
Seninle maç yapıyor mu peki
Bu erkekler neden bu kadar beyinsiz
Beraber olmuyormu
O evde başka ses olmaz zaten
Dikkatini dağıt anladın sen
Sana ilgi sıfır
bikmakda haklisin
Düzeltebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızlar burada hep beraber dertleşiyoruz 💕 Tatlım seni o kadar iyi anladım ki, evde sürekli maç sesi gerçekten bunaltıcı olabilir 😅 Ona direkt kızmak yerine, “Bizim zamanımız” diye televizyonsuz akşamlar önerebilirsin, mesela haftada 2 gün maçsız zaman gibi 🎯 Bir de ortak bir ilgi alanı bulmaya çalış, iletişimi koparmadan sakin ama net konuşman çok önemli 💬 İstersen beslenme, stres yemeği vs. konusunda da her zaman yeni bir soru sorabilirsin, yanındayım 💪✨