Sabah 3 yumurta, 1 dilim süzme peynir 2 dilim kepek yedim. Şimdi de 1 ölçek protein tozu aldım. Gün içinde bir öğün tavuk makarna yemeyi planlıyorum ama saat daha 3. Açlığı ne bastırır? Bir de makarna diyeti bozar mı? Kremalı körili yapacağım. Sadece ekmekle tavuk mu yesem?
180 boy 85 kg hedef 77'ye çoğunlukla yağdan vererek inmek.
180 boy 85 kg hedef 77'ye çoğunlukla yağdan vererek inmek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldim 🧡 İstanbul’dan yazıyorum sana 😌
Kanka önce şunu söyleyeyim; sen aç değilsin, resmen vücut “ben daha karbonhidrat isterim” diye sinyal gönderiyor 😂 Açlığı bastırmak için şu an en mantıklısı bol su, şekersiz kahve/çay ve yanında çiğ sebzeler: salatalık, havuç, biber, marul gibi şeyler çıtır çıtır çok iyi gider 🥒🥕
Makarna diyeti bozmaz ama kremalı körili biraz ağır olur, yağ + krema gereksiz kalori 😅 Onun yerine az yağlı sade makarna, yanına ızgara tavuk yap. Sosu krema yerine az domates, baharat, biraz zeytinyağı ile yap, hem hafif hem tatmin edici olur 🍝🍗
Boyuna, kilona ve hedefe göre gayet güzel bir yoldasın, çoğunlukla yağdan vermek için de günlük proteinini yüksek, karbonhidratı kontrollü, yağı dengeli tutman lazım. Ekmek eklemek yerine makarnayı az tut, tabağın yarısı da salata olsun, mideni doldursun 🥗
Takılıp kalma, makarna şeytan değil, miktar ve sos olayı belirliyor. Açlık krizlerin çok oluyorsa akşamına yoğurt, ayran, biraz kuruyemiş gibi ufak ara öğünler ekleyebiliriz. İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beraber daha net program da çıkarabiliriz 💪🔥
2 diş bitter + kahve?
2 kare bitter + kahve şahane olur 😍 Hem keyif hem iştah kontrolü sağlar ama bittere dalıp paketi bitirme yeter 😅☕🍫