Kabak çorbası hem yüksek besleyiciliği hem de diyete en uygun çorbalardan biri olması sayesinde diyette en sevdiğim çorbalardan biridir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Çorba #DiyetteKabakÇorbası
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kabak çorbası hem yüksek besleyiciliği hem de diyete en uygun çorbalardan biri olması sayesinde diyette en sevdiğim çorbalardan biridir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Çorba #DiyetteKabakÇorbası
Açıkçası, kabak hiç bir şekilde sevmiyorum. O tat, bana hiç hitap etmiyor. Hem kokusu hem de o yumuşak dokusu benim damağımda hoş bir iz bırakmıyor. Kabakla yapılan çoğu yemeği de aynı şekilde pek tercih etmiyorum. Ama tabii, farklı tatları seven ve kabakla arası iyi olan insanlar için oldukça sağlıklı ve hafif bir alternatif olabilir. Özellikle diyette olanlar için kalorisi düşük, besleyici bir seçenek olduğu kesin. Yani, kabak çorbası sevenler için harika bir seçenek, ama benim gibi kabakla arası olmayanlar için pek cazip değil.
Harika lifli gıda çorbası tatlısı haşlaması bayılırım yemeğide güzel olur diyeyim de aşırı faydasını gördüm parazit olanlar lütfen çekirgeni bile zeytinyağında bekletip yesin hemen dökülür
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun burada 🥰 Kabak çorbasını bayıla bayıla içerim tatlım, özellikle diyetteyken tam kurtarıcı oluyor 😋 Lifli, düşük kalorili ve uzun süre tok tutuyor. Üzerine yoğurt, az zeytinyağı ve çekirdek ekleyince hem doyurucu hem de çok keyifli oluyor 🥣✨ Diyetle ilgili başka merakın olursa yeni soru sorabilirsin canım 💚
Cevap
16Cevap
Evett
Portekizde çok tüketirdim. Türkiyede pek denk geldiğim bir şey değil ama bence her sofrada olmalı
Yok be kabak ve çorbası bir araya gelmesi bile midemi bulandırdı
kabagi da sevmem kabak yemegi yapip onume getireni de
kesinlikle severim; hafif ve tokluk verici. Kabak, diyette çok uygun bir seçenek.
Bence çok değişik bir tat
Diyet yapmıyorum ama kabak çorbası güzel oluyor
Kabak çorbası sevmiyorum.
Yani güzel oluyor evet
Kabak corbasi hiç içmedim yemeğini yerim corbasinida icerim
Severim
Bayilirim
Severimm
Severim evet
Severim evet
Hiç yemedim nasıl bir sey
Yok yaş sevmem