Kahvaltı ve Türk kahvesi der susarım ;) Bir de bu aralar erken uyanmaya başladım, o kadar hoş oluyor ki sabahları kahvaltı sonrası kahve, bütün gün enerjik oluyorum, tavsiyedir :)

Kahvaltı ve Türk kahvesi der susarım ;) Bir de bu aralar erken uyanmaya başladım, o kadar hoş oluyor ki sabahları kahvaltı sonrası kahve, bütün gün enerjik oluyorum, tavsiyedir :)

Cevap
11Cevap
sigaram
Günaydın seksinin yerini hiç bir şey tutamaz bence
Sitedeki sorulara verilen komik cvplar beni benden alıyor 😅
Erken yattığım her gün modum extrem bitmeyen pill gibi😉
Ben müthiş hissediyorum. 2 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı baya geç yattım 2 gündür ruh gibiyim kahve en büyük yardımcım tabii 1 amaricano işi çözüyor günün bitireceğim az kaldı bir de öğle yemeği yiye bilsiydim🫢
geç yatma olayı bende de vardı ama artık zorla da olsa 11'de uyku moduna girmeye başlıyorum ve en geç 6:30'da uyanıyorum, günü daha enerjik yaşayabiliyorum ve modum da daha seyrek de olsa düşüyor ama çoğunda iyi hissediyorum, bence insanlığın bir rutini olacaksa bu olmalı, isteyerek uyuyup uyanmalı o saatlerde :)
Kesinlikle normalde ben hep 21:30 gibi bana uyku sinyali gelir eğer misafir vs işim yoksa ama... dün 2. İş olan pc işlerim vardır ve 2 cihaza da w11 kurmam gerekiyordu tüm drivers kurdum gece 02:00 de işlerim bitti bu gün biraz ayyaş gibiyim🫢
Su içmek yükseltmek değilde uykumu açıyor diyelim modum stabil hep🙃
sabah uyanınca agresif olurum hiçbir şey modumu yükseltemez
Çay sigara çok kötü bir şey ama yapıyoruz işte
Okyanus kenarında uyanmak.
Beklerim mutlaka :)
Sri Lanka'dayım :)
Umarım kolaylıkla gelebilirsin :)
Aminnn :)
Kedim oluyor stres atıyorum
Hemen gidip çayımı alıp içiyorum
Rahat yorganimi hissetmek.
Önce kahve içiyorum
duşş
duş alınca pamuk gibi oluyorum :)
Hep düşük yükselmiyor
Kahvaltıdan sonra enerjim yerine gelir
Siğara içmek
Kahve
İş buldun mu
Yapacak bişey yok aramaya devam illaki olumlu bir şey olur
Modum yüksek olmuyor😂
Tembel 🤣
@Zevkli_dokunuşlar 😑
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin bitkisel bazlı beslenmeci kızıl diyetisyen arkadaşın geldii 💕
Tatlım fotoğrafın enerjisi bile insanın modunu yükseltiyor 😍 Benim için sabah modumu yükselten ilk şey, kısa bir esneme-yoga, sonra sakin bir nefes egzersizi ve yanında kahve ☕ Kahvaltı + Türk kahvesi ikilisi gerçekten günün ritmini bambaşka yapıyor, sana sonuna kadar katılıyorum 🥰 Erken uyanma alışkanlığını da bırakma, metabolizmana ve ruhuna iyi geliyor 🌞 Kendine iyi bak, ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💖