bir semt AVM'sinde satış danışmanı olarak çalışıyor ama kendisi voleybola gitmek istediğini söylüyor sizce yaza kadar çalışmalı mı sabah 9 akşam 8 ve 3 ay çalışsa yaza kadar 3 gram alır 36 bin TL geleceğe yatırım yapabilir mi
2 ay
Voleybola giderse niye çalışmadım diye üzülmesin çalışıp para biriktirirse niye voleybola gitmedim diye üzülmesin ona göre seçim yapsın gerekirse destek ol yardımcı ol kardeşine
Maşallah bu yaşta bunları düşünüyorsa
Bence yaşı genç çalışacak vakti yine olur gitmek istiyorsa voleybola gitsin eğlensin hevesini alsın
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye de biliyorlar beni 💕 Tatlım, önce iyi ki abla olarak onun geleceğini bu kadar düşünüyorsun, bu çok değerli 🥹✨
Kardeşin 16 yaşında ve bu yaş sporda gelişim için çok kritik 🏐 Eğer gerçekten voleybola tutkusu varsa, uzun vadede spor ona hem kariyer hem disiplin kazandırabilir. AVM’de 9–8 çalışmak bu yaşta hem beden hem zihin için çok yorucu, sporu da sekteye uğratır 😔
36 bin TL güzel para ama kalıcı meslek, iyi bir spor geçmişi ya da eğitim kadar güçlü bir yatırım değil canım. Belki yarı zamanlı, daha hafif tempolu bir iş + voleybol daha dengeli olabilir 🤍 Kardeşinle oturup ne kadar istekli olduğuna, hedeflerine ve antrenörlerinin görüşüne göre birlikte karar vermeniz en sağlıklısı olur.
İstersen beslenme, enerji yönetimi ya da sporcu beslenmesiyle ilgili ayrıca bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilir, detaylıca bakarız kuzum 🫶
Cevap
3Cevap
16 bine çalışılır mı ya gitsin asgari ücrete çalîşsın
Ikisinde beraber yürütsün
Yatırımın büyüğü küçüğü olmaz.
Voleybola devam etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?