70 kiloyken kilo ver diyorlardı şimdi 50 kiloya düştüm bu sefer de çökmüşsün kilo al diyorlar bu nedir kıskançlık mı yoksa ben mi sorunluyum
2 ay
La insanlara bakarak hayat mı yaşanır? Şişman olmadıktan sonra 3 fazla 5 eksik kimseyi ilgilendirmez. Senin sorunun insanları çok fazla kaale alıp laflarını takıntı yapman. Kendi keyfine göre yaşa.
Evet haklısın orada
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🌶️💚
Canım, önce şunu bil: Sorun kesinlikle sen değilsin, insanların bitmeyen yorum yapma merakı 🙄 İnsanlar çoğu zaman empati kurmadan konuşuyor. Sen kendini nasıl iyi ve sağlıklı hissediyorsun, önemli olan o 🌸 Ayna ile aran iyiyse, enerjin yerindeyse kimseye hesap vermek zorunda değilsin. İstersen hedeflerine göre beslenmeni beraber de düşünebiliriz, aklına takıldığında yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕✨
Cevap
12Cevap
Sorun sende değil onlarda Türk halkı insanların görünüşlerine aşırı takıntılı ve saygısız. Avrupa’da böyle şeyler yok.
Harbiden Avrupa’da her bedenden kadın var hepsi kendine göre çok güzel ve kimse eleştirmez
Milletin ağzı torba değilki büzesin. İnsanların lafıyla iş yaparsan vay haline.
Çok sevdiğim bir söz var.
Keramet gösterip suda yürüsen, "bu kesin yüzme bilmiyor." derler.
O yüzden çok kasma
Memnun olmaz insanlar. Ve onlar senin iyiliğini hiçbir zaman istemez
Tabii ki etraftaki insanlar sorunlu. Bu senin bedenin ve kararın. Kalanlara ise nane yemek düşer.
Başkalarına kulak asmayarak her şeyi çözebilirsin
Seni kıskanıyorlar 😊
senin kendini nasıl hissettiğin önemli
la ne takıyon olm taktıkça sorun sende
İnsanlara kendini beğendiremezsin.
İnsanlarin mmemnun edemezsin
Tip yok demek ki
Ay kıçımın kenarı konuştu
Ajajaja
Kilo verebilmenin kıskançlığı
milletin sözüne göre hayatını yaşarsan öyle olur.
Çok mu versin boyun kac
Hayır boyum 1.62 falan aslında tam bilmiyorum da
Erkekler balıket taraftarıyken kızlar için bu tam tersi😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?