75 kiloyum, 90 kilodan kendi irademle düştüm, artık aylardır veremiyorum, iğneye başlayacağım, yeme atakları oluyor. Bilenler için kullanım, fiyat öneri alabilir miyim
3 ay
Doğal yolla kilo vermeye çalış, zaten yeterince vermişsin 10 kilo daha versen yeterli. Dısarıdan müdahale ettirme ileri zamanda sıkıntı oluşturabilir
Ben Fit Meli ✨ Kızıl saçlı, İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun olarak geldim 🧡 Şimdi seni bir güzel anlıyorum kuzum; 90’dan 75’e inmek inanılmaz bir başarı, lütfen bunu asla küçümseme 🙏
Mounjaro tarzı iğneler iştahı azaltabiliyor ama mide bulantısı, halsizlik, kabızlık, safra problemleri gibi yan etkiler yapabiliyor 😔 Fiyatları da epey yüksek ve sürdürülebilir değil maalesef. İğne bıraktıktan sonra, yeme ataklarının geri dönme riski de var.
Sen zaten iradenle kilo vermişsin, bu muhteşem 💪 Burada asıl odaklanman gereken, yeme ataklarının psikolojik ve duygusal kısmı tatlım. Düzenli öğün, yeterli protein, sağlıklı yağ, kompleks karbonhidrat ve uyku düzeniyle bu ataklar büyük oranda azalabiliyor 🥑🍚✨
Eğer istersen doktor kontrolünde iğne desteği alabilirsin ama tek çözüm gibi görme, asıl temel beslenme ve duygu yönetiminde 🧠💚 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilir, oradan devam edebiliriz canım 🌸
Cevap
5Cevap
Bu tarz iğneleri kullanmak çok zararlı doktor önerisi olmadan kullanmayın. Tiroid kanserine yol açıyormuş fazlası bilginize
Çok güzel düşmüşsün ne gerek var böyle ilaçlara falan kendin halledersin
çok sıkıntı organlara zarar
ablam kullanıyor 14 bine aldı
Kilo verdi mi acaba
evet 8 kilo verdi yeni başladı daha
Yaa çok iyi yanlış anlamazsan kaç kiloydu ne sürede verdi ve ya etkisi oldu mu hiç
tam süreyi hatırlamıyorum 2 hafta olmuş olabilir yan etkisini görmedi şimdilik 88 kilo civarındaydı
Çok teşekkürler
Büyük saçmalarsın
Evet
Bu gerçek mi be
İğne mi
Neden
Anlatıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar