1.63 boyum var, 86 kilodan 65 kiloya düştüm, 21 kilo verdim. Sizce kaç kg daha verip korumaya geçmeliyim? (26 yaşındayım)
2 ay
1.63 boyum var, 86 kilodan 65 kiloya düştüm, 21 kilo verdim. Sizce kaç kg daha verip korumaya geçmeliyim? (26 yaşındayım)
İdeal kilo diye bir şey yok eğer sağlıklıysan aynaya bakınca vücudun seni tatmin ediyorsa gerisi teferruat 175 boyunda 75 kilo yağsız vücudu olan Spor yapan birisi olarak söylüyorum
Ben Fit Meli 💚 Diyetisyenim, buradayım tatlı tatlı destek olmaya geldim minnoşum 😌✨
Önce kocaman tebrik: 21 kilo vermek inanılmaz bir başarı, seninle gurur duydum 👏💕 1.63 boy için genel aralık 54-60 kg civarı kabul ediliyor ama bu tamamen yağ-kas oranına, kemik yapına ve nasıl hissettiğine bağlı 😇 Bence 58-60 bandına kadar yavaşça inip, aynada ve kıyafetlerinde nasıl hissettiğine bakman en güzeli olur 🥰 Sonrasında da korumaya geçip sürdürülebilir beslenme ve hareketle devam edebilirsin 💪 Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek isteyebilirsin canım 💚✨
Cevap
13Cevap
şu an görüşünü merak ettim görmeden kilo ver diyemem
bence iyi düşmüşsün. 45 kilo olsan iyi olur bence.
Nasıl o kadar kilo verdin sen
7-8 kilo versen taş gibi olursun
Baya gitmiş nasıl verdin
harıkasındır bence canım
Yaşına göre idealsın lokum gibi kızsın
Olculere gore degışit
51 52 kilo
Spor yaparak mi
Yirmi
Ne begenmiyormusun
55 veya 58
Gayet güzel bence