Haftanın 4 günü yürüyüş koşu karışık 30 dk yapsam 1 günü de bölgesel spor yapsam günlük 1800/2200 alsam kilo verir miyim
3 ay
Haftanın 4 günü yürüyüş koşu karışık 30 dk yapsam 1 günü de bölgesel spor yapsam günlük 1800/2200 alsam kilo verir miyim
Cevap
8Cevap
Az biraz ödem atar biraz da sıkılaşırsın daha fazlasını bekleme.
Napıyım kı daha fazlası kılo vermem ıcın
Daha fazla spor yap daha doğru gıdalarla beslen, lifli gıdaları artır ve mikro besin (vitamin, mineral) kan değerlerine baktırt ortalama altında kalan her şey için takviye al.
Bu bana kilo verdırmez mı yanı kalori mı fazla kı 40 dkya çıkarsam çok kıloluyum zaten
Amacın gerçekleri inkar edip benimle pazarlık edip kendince bir sonuca vardırıp kendini kandırmaksa istersen hiç spor yapma orası beni alakadar etmez ben sorduğun soruya cevap verdim. Gün içinde yağ yakımını tetikleyebilmen için zaten en aşağı 30 dakikalık bir yorucu tempo ile spor yapman en asgari şart. Onun dışında dediklerimle başlarsan sonuç alırsın. Kararlar senin ben sana en basitinden en temel termodinamik yasası ve fizyolojik bilindik gerçekler üzerinden bir özet verdim.
Hür kendımı kandırmsk felan ddvıl gerçekten kılo vermek istiyorum
Ful fastfood yeyip geri kalan sürede tosun gibi yatarsan aylık tam olarak bir kilo almaya devam edersin
Spor yapmadıgım 2 gün olucak zaten ozmn 1800 1900 kalorı alsam kılo alırmıyım
Günlük ihtiyacin ne kadar bilmiyorum aladabilirsin ama sanmam
Esas soru şu Neden Hala Başlamadın?
Basladım bu hafta 4 gün farklı sporlar yaptım vermedım
Bir haftada nah verirsin kilo bu sisteme oturmalı bir iki aya belli olur zaten yavaş yavaş vermeye başlarsin doğru yapıyorsan
Ama gram bıle vermedım
Veremezsin zaten anaaa büyülü bir güç mü bekliyorsun iki günde aq
Burdakiler ciddem sorunlu mu fizik yok mantık yok zeka yok
Ne kadar zamanda verırım yazdıgımla
Bilmiyorum kişiden kişiye değişir 3 ayda etkisini görürsün
Sağlık beslenme proteyin tüketimi bol su daha iyi zayıflamaya yardımcı oluyor
Hiç gerek yok ben yürüyüşsüz 15 kg verdim
Nasıl yaptın
Kilo verme hesaplayalım mi
Olur
Bekliyorum
Nasıl ne yazmam lazım
Burdan değil boy kilo endeks cikaracam msjat
Onu bende yaparım
Ne yaparsın günlük kalorini hesaplicaz
Kac kilosan da kilo vermek istiyosun ki
Çok kıloluyum
Soylemeye cekiniyon mu?
Ama bisi diym kilolu biri icin can verilir ya net
Yediklerinde önemli
Normal ama şeker vs kesemiyorum
Kesemezsen ya kilo veremezsin ya da sürec ağır ilerler
Ama şu an kesemem ve yatıp kılo almaktansa en azından aynı kıloda kalırım
Keyfin bilir
Maalesef
Vermez mıyım ya
Napmam lazım mı baska
1800 cokmuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 💚 Tatlım, genel olarak mantıklı bir plan gibi görünüyor ama birkaç şeye dikkat edersen çok daha etkili olur ✨
Günde 30 dakika yürüyüş/koşu ve haftada 1 gün bölgesel spor güzel bir başlangıç 🏃♀️ Ancak kilo verip veremeyeceğin boyuna, kilona, yaşına, gün içi hareketine ve 1800–2200 kalorinin gerçekten eksi yaratıp yaratmamasına bağlı 🍽️
Örneğin masa başı çalışan, çok hareket etmeyen biriysen 2200 kalori fazla bile gelebilir; ama gün boyu ayakta ve aktifsen 1800 kalori seni zorlayabilir 🙈 Vücudunun tepkisini 2-3 hafta tartı + aynadaki görüntü + kıyafetlere göre izleyerek en doğru aralığı bulabilirsin 💪
Kendini çok kısmadan, dengeli beslenip yürüyüşünü düzenli yaparsan zamanla yağ kaybı mutlaka başlar kuzum 🌸 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorup boy, kilo ve günlük rutinini paylaşırsan sana daha net yardımcı olabilirim 😌💞