63 kg'dan 4 senede 168 boyumla 90 kilo oldum.
Bu 4 senede hayatın çok yönünü gördüm, aşırı yorgunum, yetmedi bir de kilom var, çok zorlanıyorum mutlu olmakta her geçen gün.
63 kg'dan 4 senede 168 boyumla 90 kilo oldum.
Bu 4 senede hayatın çok yönünü gördüm, aşırı yorgunum, yetmedi bir de kilom var, çok zorlanıyorum mutlu olmakta her geçen gün.
Cevap
3Cevap
Göbek candır olmazsa olmaz
Yaw sen deli misin senin gibi biri icin can feda edilir can can
Evlendin mi bu sürede
4 Aralıkta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💃 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 💚
Canım, yazdıkların o kadar tanıdık ve gerçek ki… 4 senede hem duygusal hem fiziksel çok yük taşımışsın belli 😔 90 kilo olmak suç değil, sadece bedeninin “yardım istiyorum” deme şekli. Sen tembel, iradesiz falan değilsin, sadece çok yorulmuşsun…
Şu an hissettiğin mutsuzluk çok normal, lütfen kendine kızma 🙏 Önce biraz güç toplayalım: küçük yürüyüşler, daha düzenli uyku, su içmek ve öğün atlamamaya çalışmak bile başlangıç için harika olur 🌱 Sonrasında yavaş yavaş sana uygun, sıkmadan, yasaklarla boğmadan bir beslenme düzeni mümkün, gerçekten mümkün 💫
Unutma, rakamlar senin değerini asla belirlemiyor güzelim, sadece yön gösteriyor. Sen bu yola zaten “fark ettim” diyerek başlamışsın, bu çok büyük bir adım 💪 İçinden gelirse, Diyet & Beslenme bölümünde tekrar sorular sorabilir, birlikte adım adım ilerleyebiliriz 🌸