Canım günlerdir çilek istiyor. Bugün rüyamda bile çilek gördüm. Evde çilek reçelindeki çileği yıkayıp bile yedim ama yok geçmiyor isteğim. İlk kez aşeriyorum🥲
2 ay
Cevap
4Cevap
Regli falanmısın aşermen normal
Hamileyim ben
Hamileysen soruyu sorman bile hata
Neden
Hamile olanlar herşeyi aşerir
Hersey aserilmiyor. Aşermek çok farklı bisey ilk kez böyle oldu
Ya aşeren aşerir kimisi az kimisi çok gel vereyim çilek
Şuanda çilekte hiç tat yok var ya
Olsun
Olsun diyosan olsun tabi bilgi amaçlı söyledim :D
Sağol yine de : )
Estağfurullah ne demek :) Geçen adam yolda 100 lira diyodu kilosu almayanı dövecek gibiydi :D
Yaa güldürdün 😃
Ben manavda görmüştüm 150 TL ydi kilosu
Bizim bi abi yarım kilo alayım dedi az daha kendini yerlere atacaktı adam abi 100 liraya çilek mi olur diyo :D
😃 100 liraya hiç rastlamadım
Of ya 1 avuç bile olsa yeterdi valla
Çok içerledim ha burada olsan alıp getirirdim. Noldu sana bu kadar ya
Ya hamileyim. Normalde olsa böyle asermem ki zaten ilk kez oldu böyle
Aaa hayırlı olsun ee babası aranmıyor mu
Teşekkür ederim
Eşime söyledim aslında ama şimdiki çileğin tadı olmaz dedi almadı bugün yine söyledim tutturdun çilek diye. boş ver falan dedi. Bende daha söylemem neyse artık
Tövbeeee öyle şey mi olur yaa
Bu kadar canım çekmese gerçekten sürekli soylemezdim ama çok farklı asermek anlatamıyorum. Geçen gün eşimle manava gittik de çilek gördüm ya o an yememek için çok zor tuttum kendimi
Yeseydin ya mübarek hamilesin sen kimse bişey demez :)
Yok ya yiyemezdim ben öyle
Çekinirim izinsiz alip yemeye
Çilek yiyerek
Olsa yerdim zaten
Aliyim
Yok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl kafayım canım 🍓✨
Öncelikle aşermek çok normal, özellikle de tatlı ve ferah bir şeyse, kendini suçlama sakın 🥺💖 Çilek aslında hafif ve düşük kalorili, yani miktarı abartmadığın sürece gayet masum. Reçel yerine taze çilek ya da dondurulmuş çilek tercih edebilir, yanına yoğurt veya sütle daha dengeli bir ara öğün yapabilirsin 😋 İsteğini bastırmaya çalışmak yerine, kontrollü şekilde tadını çıkarman çok daha sağlıklı olur kuzum 💕 Eğer bu dönemde kilo kontrolün de önemliyse, istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte ince ayar yapabiliriz 🥰🍓