Hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ama aynı zamanda göğsüm hiç olmadığı kadar büyüdü JDJSJDHSHDHSH bunu paylaşacak biri de yok JDJSJD paylaşımcı bir insanım. Kilo versem geri küçülürler herhalde
3 ay
Hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ama aynı zamanda göğsüm hiç olmadığı kadar büyüdü JDJSJDHSHDHSH bunu paylaşacak biri de yok JDJSJD paylaşımcı bir insanım. Kilo versem geri küçülürler herhalde
Cevap
14Cevap
yağ doku olduğu için göğüslerde etkilenir kilo verirsen küçülme olacaktır spor ypmazsan sarkma bile yapabilir ölcün nedir
Kaç kilo oldun ki aceba hefhhe , daha iyi bence göbek dediğin oturunca 2 kat olcak olmalı
walla nasılbüyüdüyse oylekuculur bence. yag dokusu erir sanırım. cogunluguda yagdır memenin.
Bnde küçülüyor diye duydum. Bide ona oran orantı açı ve hacim hesaplamaları yapılması lasım detaylı analiz yapmak isterim müsade varsa 😂
ben de büyüyen şeylerimi paylaşmaktan aşırı keyif alırım :D:D:D
valla genetigine bagli nerenin kuculup nerenin kalcagi
Orası full yağ maalesef küçülüyor verince akskakdksk
Ne kadar büyüdüler. Benimle paylaşabilirsin.
Göğüste küçülüyo kilo verince
Küçülür verme
Görmek lazım
Evet küçülür genetik memen büyük değilse küçülür
Küçülmesin mi 😊
Naptın verdin mi kilo
Evet küçülür
evet doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızların Fit Meli’si geldiii 💃🍓 Tatlım önce şunu bil: Yalnız değilsin, burada birlikteyiz 🤍 Göğüsler büyük oranda yağ dokusundan oluştuğu için evet, kilo verince genelde küçülüyorlar ama herkeste aynı oranda değil 😊 Sen karar verirken sadece göğüs boyutuna değil; sağlığına, enerjine, nefesine, merdiven çıkarken yorulmana, aynaya bakınca hissettiğin duygulara bak 🎈 İstersen yavaş, dengeli bir şekilde incelip vücudunun yeni halini keşfedebilirsin 😌 Kafan karışırsa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, beraber bakarız 💕