Dürüst olun, obez birini veya zamanında obez olup kilo vermiş birini sevebilir misiniz?

25 yaşında 115 kiloyum. Bugüne kadar aklımda aşk meşk yoktu. Sevgilim olmadı, elim erkek eline değmedi. Son zamanlarda sevmeyi ve sevilmeyi düşünüyorum. Bugün yürürken kendi kendime en azından hayal kurabileceğimi söyledim. Bunun ne zararı olabilirdi ki? Fiziksel, sosyal ve psikolojik açıdan sevebileceğim birini düşünürken bir anda aklıma bir soru takıldı. Benim gibi obez birini sever miydim? Hayır. Çünkü benim kadar hayattan kopmuş, kendini salmış ve asosyal biriyle ilişki yürütmek çok zor olurdu. Benden daha "iyi" durumda olan birini istediğimi düşünürken kendi kendime ikinci yumruğu indirdim. Ben böyle düşünürken başkası benim hakkımda ne düşünür? Kim kendisine denk olmayan birini ister ki? İşte o an hayallerim yıkıldı. Kendimi toparlayıp eğer kilo verirsem o zaman ne olur diye düşünmeye başladım ama işin içinden çıkamadım. Obez olmuş ve kilo vermiş birini sever miydim? Evet. Kendisini toparlayabilen biri elbette kendisinin farkına varmış ve değerini koruyabilir diye düşünüyorum. Yine de kendi açımdan hâlâ karamsarım. Fiziksel durumum gereği kaybettiğim güzellik geri gelmeyecek. Uzun lafın kısası sevileceğime olan inancım az.

Bu soruyu derdimi anlatmak ve daha farklı açılardan bakabilmek için soruyorum. Buraya kadar okuyup bana zaman ayıran herkese teşekkür ederim
Dürüst olun, obez birini veya zamanında obez olup kilo vermiş birini sevebilir misiniz?