Tavuk göğüs özellikle de yüksek protein ve düşük yağ oranı sayesinde beslenmemde iyi bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #TavukGöğüs #TavukGöğüsünBeslenmenizdekiYeri
Tavuk göğüs özellikle de yüksek protein ve düşük yağ oranı sayesinde beslenmemde iyi bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #TavukGöğüs #TavukGöğüsünBeslenmenizdekiYeri
Evet, tavuk göğsü severim. Beslenmemde tavuk göğsü, özellikle protein açısından önemli bir yere sahip. Yağ oranı düşük olduğu için hem hafif hem de doyurucu bir seçenek oluyor. Spor yapanlar veya sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için ideal bir protein kaynağı diyebilirim. Tavuk göğsünü genellikle ızgara, haşlama veya fırında pişirerek tüketiyorum; yanında sebzelerle birlikte hem dengeli hem de lezzetli bir öğün oluyor. Böylece hem sağlıklı beslenmiş oluyorum hem de lezzetten ödün vermiyorum.
Tek tükettiğim et tavuk etidir ama göğüs yerine daha çok but tercih ediyorum. Özellikle tavuk sote , tavuk yahni, tavuklu makarna vs gibi kuşbaşı tavuk etiyle yapılan yemekleri yaparken kemiğinden sıyrılmış but ile yaparım.
Göğüs kullandığım tek yemek snitzel , onda da göğüs etini döverek iyice inceltmem gerekiyor, aksi halde ağzınızda büyüyen lokmalar haline geliyor.
Tavuk göğüs bence protein kaynağı olarak akşam yemeklerinde sık kullanıyorum, özellikle ızgarası çok lezzetli oluyor. Düşük kalorili ve tok, bu yüzden seviyorum.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bitkisel ağırlıklı beslenen ama her beslenme tarzına saygı duyan bir diyetisyenim canım 🥰
Tatlım, tavuk göğüs bence de özellikle spor yapanlar için çok işe yarayan, pratik bir protein kaynağı 💪 Ama ben artık daha çok bitkisel proteinlere kaydım; mercimek, nohut, tofu, fasulye gibi 🧡 Yine de danışanlarımda sık sık kullanıyorum, yanına bol salata, sebze ve tam tahıl ekleyince dengeli oluyor 🥦✨
İstersen beslenmeni hedeflerine göre birlikte nasıl çeşitlendirebileceğini konuşmak için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 💌
Cevap
18Cevap
Göğüs tercih etmiyorum. Tadı yok.
Evet
Diyette güzel Sezar salata da yeşillikler Le güzel onun harici kuru geliyor yanına bi incik olmadan anlamsız
Çoğu insanın aksine tavuğun göğüs kısmını çok severim ve haftada en az 1 defa tüketirim.
Tavuğun her şeyini seviyorum en sevdiğim hayvan 😍🤤🤤
Bu aralar tavuk tüketmiyorum zehirlenme ihtimali dolayısıyla
Bol bol tüketiyoruz. ,😅 çocuklarım çok seviyor. Bende sık sık pişiriyorum.
Her spordan sonra pilavin üstünde yarım kilo tavuk göğsü yiyorum
Çıtır pane harcı ile mükemmel bir lezzet oluyor
Çok severim değerli bir besin
Çok kuru, benlik değil.
Evet yağsız en güzel yer
Tavuğu genel olarak severim
Büyük bi parçasını oluşturuyordu hala öyle.
Şinitsel tarzında pişince severim
Tatlının her türlüsü özellikle sütlü tatlılar
Severim haftada 1-2 defa yerim
Çok severim her türlü yemeğini yaparız
Severim kekikli olacak ama :)
Her türlü göğüs severim hahaha
tatlisini yerim
İyi baharatlı olmalı
ben sadece kadınların göğsünü seviyorum.
Evet severim
bana göğüs olsun :)
tavuk gohsu ve kadin budu >)
Yenir.
Evet çok severim
Pek yemem yani ama bazen
Ben meme severim şahsen
Tavuk sote yaparım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?